Η νέα Δρέσδη - «Θεέ μου, αυτή ήταν η πιο όμορφη πόλη! Θεέ τιμώρησέ τους!»

Freepen.gr - Οι κάτοικοι της Ράκκα επιστρέφουν στην πόλη για να βρουν πλέον μόνο συντρίμμια ενώ αρκετοί αναλυτές έχουν μιλήσει για τη νέα Δρέσδη. Άλλωστε όλο το περασμένο διάστημα έχουν γραφτεί πάρα πολλά σχετικά με τους βομβαρδισμούς του Συνασπισμού των ΗΠΑ στην περιοχή και ότι δεν έχει αφεθεί τίποτε όρθιο.

«Θεέ μου, αυτή ήταν η πιο όμορφη πόλη! Θεέ τιμώρησε τους ανθρώπους που το έκαναν αυτό!» λέει μια κάτοικος στην κάμερα του AFP. «Ρωτάτε πώς ήταν το σπίτι μου; Θέλετε να σας το δείξω; Βρήκα όλα μου τα πράγματα. Τίποτε δεν εκλάπη, όλα όμως έχουν καταστραφεί».

«Αν είχαν κλαπεί τα πάντα αλλά οι τοίχοι ήταν στη θέση τους, θα μπορούσα να τους γέμιζα ξανά. Μα πάνω από όλα το σπίτι καταστράφηκε!» δηλώνει αφοπλιστικά η γυναίκα.

Η Ράκκα "απελευθερώθηκε" μη υπάρχοντας πια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail