Σημεία & τέρατα στο Ντέιρ Εζόρ - Παίζουν με τη ρωσική φωτιά οι Κούρδοι που κατέληξαν εντολοδόχοι των ΗΠΑ και συνέταιροι του ISIS

Οι ISIS Hunters στην ανατολική όχθη του Ευφράτη
Σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, οι δυνάμεις της Συμμαχίας και των Κούρδων βοηθούν τους τρομοκράτες του ISIS στο ανατολικό Deir Ezzor με ποικίλα μέσα σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν τον Συριακό Στρατό και τους συμμάχους του από την απελευθέρωση της περιοχής.

Ο στρατηγός Ιγκόρ Κονασένκοφ, εκπρόσωπος του υπουργείου, σημείωσε ότι οι ισχυρότερες αντιστάσεις του ISIS και το πυροβολικό ενάντια στο προγεφύρωμα του Συριακού Στρατού στην ανατολική όχθη του ποταμού Ευφράτη προέρχονται από το βορρά όπου οι αμερικανικές και κουρδικές δυνάμεις κατέχουν θέσεις και όχι από το νότο όπου το Ισλαμικό Κράτος εξακολουθεί να διατηρεί τις θέσεις του μη έχοντας ακόμη δεχθεί επίθεση.

Ο ρωσικός στρατηγός επεσήμανε επίσης ότι άλλες πράξεις δολιοφθοράς διαπράττονται από τον αντιπολιτευόμενο συνασπισμό κατά του ISIS εναντίον δυνάμεων του Συριακού Στρατού.

Σύμφωνα με τον Konashenkov, οι Κούρδοι των SDF άνοιξαν τα φράγματα του Ευφράτη αυξάνοντας την στάθμη του ποταμού και τη ροή ώστε να εμποδίσουν τις ελίτ μονάδες του Συριακού Στρατού να περάσουν στην ανατολική όχθη.

Απομένει να δούμε στην πράξη πως οι Ρώσοι θα ξεπληρώσουν τις SDF για αυτές τις ενέργειες διότι στο συριακό πόλεμο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, καμία προβοκάτσια δεν έχει μείνει απλήρωτη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail