Σύριος βουλευτής: Η Νίκι Χάλεϊ μας εξηγήσει (τα χάλια) πως οι Κούρδοι προήλασαν 50χλμ χωρίς να πέσει τουφεκιά

Freepen.gr - Ο ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα Σύριος βουλευτής, Fares Shehabi απευθύνει ένα ρητορικό ερώτημα στην πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, Νίκι Χάλεϊ.

Συγκεκριμένα ο Fares Shehabi αναρωτιέται πως είναι δυνατόν οι υποστηριζόμενες από τις ΗΠΑ, κουρδικές Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) να προελαύνουν 50 χιλιόμετρα στα ανατολικά της περιφέρειας του Ντέιρ Εζόρ δίχως να πέσει ούτε μια τουφεκιά.

Ο βουλευτής θεωρεί ότι η πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ ίσως γνωρίζει την απάντηση.

Έχει εξαρχής τεθεί το ερώτημα μέσα από τη σειρά των γεγονότων πως το ISIS τύχαινε να "βοηθούσε" τους Κούρδους με τις ενέργειές του από ένα χρονικό σημείο και μετά, με τον αμερικανικό παράγοντα να συντονίζει την όλη κατάσταση.

Επίσης έχει αναφερθεί ότι άνδρες τοπικών φυλών που είχαν ενταχθεί στο ισλαμικό κράτος, απλά άλλαξαν στολή το τελευταίο διάστημα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail