Τους κατέκαψαν μέσα στη νύχτα - Αμέτρητες αεροπορικές επιθέσεις σε βάρος του ISIS στο Ντέιρ Εζόρ

φωτο από ρωσικό υπουργείο άμυνας
Freepen.gr - Η νύχτα αποδείχθηκε κόλαση για τους τρομοκράτες του ISIS καθώς η Ρωσική και η Συριακή Πολεμική Αεροπορία εξαπέλυσαν κυριολεκτικά αμέτρητο αριθμό επιθέσεων σε βάρος στόχων της οργάνωσης στην περιοχή.

Οι επιθέσεις έγιναν σε συγκεκριμένους στόχους με τη χρήση πληροφοριών τόσο από πτήσεις drones όσο και μυστικών πρακτόρων του συριακού στρατού.

Στην τελευταία περίπτωση εξαερώθηκαν μετά από πληροφορίες όλοι οι τρομοκράτες-διοικητές που είχαν συγκεντρωθεί στο Al-Wahda Al-Irshadiyah Building στην πόλη Baqrs ύστερα από πληροφορίες.

Επλήγησαν αρκετές θέσεις και βάσεις της οργάνωσης στην περιοχή καθώς επίσης οχήματα.

Η Ρωσική Αεροπορία χρησιμοποίησε κατευθυνόμενα βλήματα πετυχαίνοντας διάνα σε όλους τους στόχους.

Η Συριακή Αεροπορία έπληξε θέσεις των τρομοκρατών στα διάφορα μέτωπα της πόλης όπως στα βουνά Thardah και τις φάρμες στο Πανόραμα.

Την ίδια στιγμή ο στρατός από τα δυτικά πέτυχε σημαντική πρόοδο στην πορεία για την απελευθέρωση της al-Sukhnah καταλαμβάνοντας ακόμη ένα βουνό που βλέπει στην περιοχή των πηγών φυσικού αερίου του al-Hayl.

Σύντομα αναμένεται ο στρατός να θέσει υπό τον έλεγχό του και τα υπόλοιπα υψώματα γύρω από την al-Sukhnah, που αποτελεί και το τελευταίο "εμπόδιο" ώστε μετά να ξεκινήσει μια προέλαση στην έρημο μέχρι τις δυτικές πύλες του Ντέιρ Εζόρ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail