Πληρώνουμε μια άχρηστη ΕΡΤ κι έναν απρεπή πρόεδρό της - Τσακνής σε Ραχήλ: Θα βγάλετε το σκασμό επιτέλους, βγάλτε το σκασμό. Σκάσε, σκάσε!

Στρατής Μαζίδης

Τη Ραχήλ Μακρή με τις επιλογές και τις συμπεριφορές της, τη γνωρίζουμε. Αυτό που δε γνωρίζαμε αλλά μάθαμε καλά είναι ο χαρακτήρας του προέδρου της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή.

Κατά τα αποκαλυπτήρια του μνημείου «Μνήμες και χρέος» κατά του «μαύρου» στην ΕΡΤ που πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι έξω από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής σημειώθηκε ένταση όταν η τ. βουλευτής, Ραχήλ Μακρή διαμαρτυρήθηκε γιατί δε δόθηκε ο λόγος σε όσους πραγματικά είχαν αγωνιστεί ώστε να μην κλείσει η ΕΡΤ.

Ο κ. Τσακνής έχασε την ψυχραιμία του όταν η κ. Μακρή φώναζε:

«Είστε άνανδροι και ξετσίπωτοι που δεν δίνετε το λόγο σε αυτούς που αγωνίστηκαν για την ΕΡΤ».

Μη αφήνοντάς τον να ολοκληρώσει ο Διονύσης Τσακνής φώναξε στη Ραχήλ Μακρή: 

«Θα βγάλετε το σκασμό επιτέλους, βγάλτε το σκασμό. Σκάσε, σκάσε».

Η αλήθεια είναι ότι η Ραχήλ Μακρή έχει ταλέντο να δημιουργεί συνθήκες που μπορεί να οδηγήσουν ανθρώπους σε απαράδεκτες συμπεριφορές.

Τον κ. Τσακνή τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε για τα όμορφα τραγούδια του. Σήμερα μας χάλασε αυτήν την εικόνα.

Άλλο να παίρνεις την κιθάρα σου και διαφορετικό να είσαι σε μια θέση μεγάλης ευθύνης όπου είναι επιτακτική ανάγκη να συγκρατείσαι.

Όσο και αν προκαλεί η Ραχήλ Μακρή, την αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία και επιχειρήματα. Αν διαθέτεις.

Αυτές οι αγριάδες δε συνάδουν με τη θέση του προέδρου της ΕΡΤ και εν προκειμένω ήταν άδικες για την κ. Μακρή.

Αυτό που πρέπει να αναλογιστούμε όλοι εμείς οι φορολογούμενοι, είναι αν αξίζει να πληρώνουμε μια ΕΡΤ κρατικό φερέφωνο ή όχι, αν πληρώνουμε μια ΕΡΤ που αξίζει να βλέπουμε, αν πληρώνουμε μια ΕΡΤ που πουλά αγώνες κι αέρα κοπανιστό στήνοντας μνημεία.

Δεν αξίζει. Επαναλειτούργησε μια ΕΡΤ πολύ χειρότερη από εκείνη που έκλεισε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail