Ανατροπή από Μακρόν ή προάγγελος προβοκάτσιας; Δεν αποτελεί προϋπόθεση να φύγει ο Ασαντ, να τα βρούμε με Ρωσία αλλά...

Freepen.gr - Η απομάκρυνση του Σύριου Προέδρου Μπασάρ αλ Ασαντ δεν αποτελεί πλέον προτεραιότητα για την επίλυση του συριακού και πρέπει να εστιαστεί η προσοχή στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, υποστηρίζει ο Γάλλος Πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν σε συνέντευξή του σε ευρωπαϊκές εφημερίδες και μεταδίδει το πρακτορείο TASS:

“Δε βλέπω πλέον την απομάκρυνση του Ασαντ ως προϋπόθεση για ο,τιδήποτε, άλλωστε δε βλέπω και κάποιον νόμιμο διάδοχό του" σημειώνει ο Μακρόν.

Ο Γάλλος Πρόεδρος θεωρεί πως πρέπει να υπάρχει ένα νέο σχέδιο για τη Συρία, το οποίο θα έχει ως προτεραιότητα την αντιμετώπιση των τρομοκρατών ενώ υποστήριξε την ανάγκη συνεργασίας όλων των χωρών και ιδίως της Ρωσίας.

Ωστόσο αφήνει ένα παράθυρο πολεμικής εμπλοκής της Γαλλίας στη Συρία αν υπάρξει χρήση χημικών όπλων, υποστηρίζοντας ότι τα γαλλικά μαχητικά θα έπλητταν τις αντίστοιχες αποθήκες.

Κάτι σας θυμίζει;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail