Τούρκος..."αναστατώθηκε" με το κοντό σορτσάκι φοιτήτριας σε λεωφορείο και την άρχισε στις φάπες! (βίντεο)

Freepen.gr - Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από την τουρκική εφημερίδα Birgün την Τετάρτη δείχνει ότι ένας νεαρός άνδρας, ο Ercan Kızılateş επιτίθεται σε μια κοπέλα, τη φοιτήτρια Melisa Sağlam σε ένα μίνι λεωφορείο στη γειτονιά Pendik της Κωνσταντινούπολης, επειδή η Sağlam φορούσε κοντό σορτς.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 14 Ιουνίου. Η Sağlam υπέβαλε μήνυση κατά του Kızılateş, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση, αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερος μετά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα.

Στην κατάθεσή του υποστήριξη ότι προκλήθηκε σεξουαλικά λόγω του ντυσίματος της Sağlam και για αυτό της επιτέθηκε!

Ωστόσο η γενική κατακραυγή που προκάλεσε η δημοσίευση του βίντεο οδήγησε στην έκδοση ενός νέου εντάλματος κράτησης για τον Kızılateş.

Οι επιθέσεις στις γυναίκες λόγω της ενδυμασίας δεν είναι ασυνήθιστες στην Τουρκία όπως σημειώνει το turkishminute.com. 

Τον περασμένο Σεπτέμβριο μια νεαρή νοσοκόμα στην Κωνσταντινούπολη δέχθηκε ανάλογη επίθεση με τη Sağlam επειδή κι αυτή φορούσε σορτσάκι.

Τον Φεβρουάριο, μια άλλη νεαρή γυναίκα δέχθηκε επίθεση από φανατική μουσουλμάνα για να φορέσει μια μαντίλα σε ένα μίνι λεωφορείο στη συνοικία Maltepe στην Κωνσταντινούπολη.

Δείτε το βίντεο:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail