Δεν είναι ανέκδοτο! Η Ευρωπαϊκή Ενωση έδωσε 1 δις στην Τουρκία για να αναπτύξει τη δημοκρατία

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού


Η Τουρκία ελαβε σχεδόν 1 δις για την ακρίβεια 979.6 εκατομμύρια πληρώθηκαν από το 2007 ως τον Απρίλιο αυτού του έτους για την υποστήριξη της κυριαρχίας του νόμου της κοινωνίας των πολιτών των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων της δημοκρατίας και της διακυβέρνησης όπως γράφει ο ΕUobserver.

Κατά το περιοδικό και άλλα ποσά αναμένονται να δοθούν.

Η ΕΕ στην ουσία δωροδοκεί τον Ερντογάν ελπίζοντας να συμμορφωθεί.

Ποτέ στην ιστορία τύραννοι και αυταρχικοί εξουσιαστές δε συμμορφώθηκαν με την υποχωρητικότητα, αντίθετα άνοιξε η όρεξη τους για περισσότερα και οι χιλιάδες πολιτικοί κρατούμενοι και απολυμένοι στην Τουρκία είναι τα τωρινά θύματα της διαρκούς υποχωρητικότητας της ΕΕ όχι μόνο απέναντι στον Ερντογάν αλλα απέναντι σε κάθε τουρκική εξουσία. 

Και το αποκορύφωμα σύμφωνα με τον ΕUobserver η Τουρκία παίρνει περισσότερα χρήματα από το όργανο της ΕΕ για προενταξιακή βοήθεια από κάθε άλλη χώρα.

Οι ναζί που επιραβρεύονται δεν έχουν κανένα λόγο να πάψουν να είναι ναζί.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail