Με πυραύλους κρουζ χτύπησε η Ρωσία τους τρομοκράτες στην Παλμύρα - Τι εξουδετέρωσαν οι Kalibr

© Russian Defense Ministry's press service/TASS
Freepen.gr - Η φρεγάτα "ναύαρχος Έσσεν" και το υποβρύχιο "Κρασνοντάρ" εκτόξευσαν τέσσερις πυραύλους Kalibr στοχεύοντας θέσεις του Ισλαμικού Κράτους στα περίχωρα της Παλμύρα σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Αμυνας που μεταδίδει το πρακτορείο TASS:

"Η φρεγάτα "ναύαρχος Έσσεν" και το υποβρύχιο "Κρασνοντάρ", που βρίσκονται στην ανατολική Μεσόγειο εκτόξευσαν τέσσερις πυραύλους Kalibr στοχεύοντας στις εγκαταστάσεις του IS κοντά στην Παλμύρα, όλοι οι στόχοι χτυπήθηκαν".

Η επίθεση στόχευε στην καταστροφή θέσεων του Ισλαμικού Κράτους ανατολικά της Παλμύρα, όπου όπου οι τρομοκράτες είχαν μεταφέρει από τη Ράκκα βαρύ οπλισμό.

Η δήλωση λέει επίσης ότι "οι αμερικανικές, τουρκικές και ισραηλινές στρατιωτικές αρχές ενημερώθηκαν έγκαιρα για την επίθεση".

"Η επιτυχημένη αποστολή έχει αποδείξει το υψηλό επίπεδο της ετοιμότητας του Ρωσικού ναυτικού, ιδίως των πληρωμάτων των πολεμικών πλοίων και του υποβρυχίου που εμπλέκονται στην επίθεση πυραύλων κρουζ" επεσήμανε το υπουργείο Άμυνας και συμπλήρωσε:

"Το ναυτικό της Ρωσίας έχει δείξει την ικανότητά του να πραγματοποιεί αποτελεσματικές επιθέσεις με όπλα ακριβείας λίγο μετά τη λήψη σχετικών εντολών".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail