Μια τρύπα στο νερό οι τουρκικές προκλήσεις λέει ο Λακκοτρύπης: Προχωράμε κανονικά με τις εταιρείες-κολοσσούς στην ΑΟΖ

«Η Κυπριακή Δημοκρατία και οι εταιρείες-κολοσσοί που είναι οι εταίροι της με βάση τις συμβάσεις στην κυπριακή ΑΟΖ, προχωρούν κανονικά με τους ενεργειακούς τους σχεδιασμούς, παρά τις τουρκικές προκλήσεις», διαβεβαίωσε χθες τους βουλευτές της κοινοβουλευτικής επιτροπής Εμπορίου, ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης.

Όπως αναφέρει η γνωστή κυπριακή εφημερίδα "Φιλελεύθερος" (philenews.com) η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών για σκοπούς εχεμύθειας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης από τον Υπουργό για τα ενεργειακά θέματα σε σχέση με τις τουρκικές προκλήσεις, αλλά και τον προγραμματισμό σημαντικών ενεργειών, όπως οι σεισμογραφικές έρευνες και οι γεωτρήσεις των αμέσως επόμενων μηνών.

Ο κ. Λακκοτρύπης ενημέρωσε επίσης την επιτροπή για τους χειρισμούς της κυβέρνησης σε σχέση με θέματα υδρογονανθράκων αλλά και για τις προτεραιότητες που θέτει το αρμόδιο Υπουργείο. 

Επιπλέον συζητήθηκαν οι προσπάθειες για κατάληξη στην εκμετάλλευση του κοιτάσματος Αφροδίτη προς την Αίγυπτο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail