Κλείνει τα μεγάλα deals της επόμενης ημέρας η Μόσχα στη Συρία

Freepen.gr - Με το φως στο βάθος του τούνελ του συριακού πολέμου να αχνοφαίνεται, αρχίζουν οι μεγάλες συμφωνίες για τα συμβόλαια της επόμενης ημέρας στη Συρία.

Η Ρωσία συζητά τη συμμετοχή στην αποκατάσταση των πετρελαϊκών εξαγωγικών υποδομών της χώρας όπως ανέφερε ο Ρώσος υπουργός Ενέργειας Αλεξάντερ Νόβακ σε συνέντευξή του στην κουβεϊτιανή εφημερίδα Al-Seyassah.

«Είμαστε συνεχώς σε επαφή με τους εταίρους μας στη Συρία σχετικά με την πιθανή συμμετοχή εταιρειών από τη Ρωσία στην υλοποίηση έργων του πετρελαίου και του φυσικού αερίου ή την αποκατάσταση των ήδη υπαρχόντων υποδομών στη χώρα».

Ο Νόβακ ανέφερε ακόμη ότι ήδη έχει γίνει μια σχετική κουβέντα με το Σύριο υπουργό Πετρελαίου και Ορυκτών Πόρων, Ali Ghanem.

«Συζητήσαμε διεξοδικά το θέμα της συμμετοχής των μεγάλων ρωσικών εταιρειών σε έργα σχετικά με την αναζήτηση και παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου στη Συρία, με ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια» υπογράμμισε ο Νόβακ.

Ο πόλεμος τελειώνει, το τραπέζι της μοιρασιάς στρώνεται.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail