Τραμπ: «Αγαπώ τους Ελληνες» με μπουζούκι και κρητικούς χορούς!

Freepen.gr - «Αγαπώ τους Έλληνες» φώναξε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ με το ξεκίνημα της ομιλίας του για την 25η Μαρτίου στο Λευκό Οίκο.

«Η Ελληνική ημέρας ανεξαρτησίας γιορτάζει την αναγέννηση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας για τους Έλληνες. Τιμούμε την ελληνική ιστορία και εορτάζουμε τις συνεισφορές των πολιτών σας στη σπουδαία χώρα μας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τραμπ.

Το μπουζούκι και παραδοσιακοί χοροί από την Κρήτη κυριάρχησαν στο Λευκό Οίκο σε μια εκδήλωση που έγινε για πρώτη φορά στην προεδρική κατοικία.

Ο Αμερικάνος Πρόεδρος υπογράμμισε την προσφορά του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ρεινς Πρίμπους, τονίζοντας ότι είναι ένας από τους «κορυφαίους Ελληνες» στη χώρα καθώς επίσης και στα υπόλοιπα ελληνικής καταγωγής στελέχη που βρίσκονται δίπλα του.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail