Ευτυχώς που δεν ήταν ο Μπελογιάννης στα εγκαίνια του Μουσείου να ακούσει τον Τσίπρα

Γιώργος Αδαλής

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας ΒΕΒΥΛΟΣ της Αριστεράς!!! Πήγε σήμερα στα εγκαίνια του Μουσείου Μπελογιάννη και αυτά που είπε μου θύμισαν μια οικτρή εικόνα που έχω στο μυαλό μου!

Μου θύμισε έναν ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΟ που αφού σκότωσε τη μάνα του, πήγε μετά στο δικαστήριο και ζήτησε επιείκεια από τους Δικαστές γιατί είναι ... ορφανός!!!

Αν είναι δυνατόν να μιλά ο Τσίπρας για "παράδοση της χώρας σε ξένες δυνάμεις", όταν ο ίδιος με νωπό το δημοψήφισμα ξεπούλησε τη χώρα στους δανειστές και υπέγραψε το Μνημόνιο με τα δυο τα χέρια!

Και είπε κι άλλα που ευτυχώς δεν ήταν εκεί κοντά ο Μπελογιάννης! Γιατί αν ήταν, θα τον τάραζε στις σφαλιάρες!

ΥΓ.
Οσο για το γαρύφαλλο που φορούσε στο πέτο (όπως ακριβώς ο Μπελογιάννης) αυτό μάλλον από νεκροταφείο ήταν! Ξέρετε, από εκεί που θάβουν ΚΑΙ οι αριστεροί του Τσίπρα τους χιλιάδες νεκρούς των Μνημονίων!!!

* Ο Γιώργος Αδαλής είναι οικονομολόγος και ιδρυτής των Aegeantimes. Απαντά ο ίδιος σε ερωτήματα στην προσωπική του σελίδα στο FB facebook.com/adalisgeo
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail