Κτηνωδία στο Σινά - Απήγαγαν δύο κόπτες χριστιανούς - Εκτέλεσαν τον πατέρα, έκαψαν ζωντανό το γιο

Freepen.gr - Δύο Αιγύπτιοι κόπτες χριστιανοί δέχθηκαν επίθεση από άγνωστους αντάρτες την Τέταρτη αφού πρώτα απήχθησαν από το σπίτι τους στη χερσόνησο του Σινά.

Πρόκεται για τον 65χρονο Sa'ad Hanna και το 45χρονο γιο του, Medhat οι οποίοι εντοπίστηκαν από Αιγύπτιους αξιωματούχους και αναγνωρίστηκαν ως τα θύματα μιας φρικιαστικής επίθεσης στο Σινά.

Όπως δήλωσαν οι αξιωματούχοι και μετέδωσε το Associated Press ο 65χρονος πατέρα εκτελέστηκε δια πυροβολισμού, ενώ ο γιος του είχε το πλέον φρικτό τέλος αφού τον έκαψαν ζωντανό.

Τα άψυχα κορμιά των δύο ανδρών τα πέταξαν στην άκρη του δρόμου του Ελ Αρίς.

Οι κόπτες χριστιανοί της Αιγύπτου έχουν τοποθετηθεί στο στόχαστρο των ισλαμιστών τόσο του Ισλαμικού Κράτους όσο και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα αρκετοί να εξαναγκαστούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για να αποφύγουν τα χειρότερα.


Τέλος να αναφέρουμε ότι από τη χερσόνησο του Σινά εκτοξεύθηκαν από το Ισλαμικό Κράτος δύο ρουκέτες οι οποίες έπληξαν το έδαφος του Ισραήλ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail