Θεία δίκη; Οι ισλαμιστές σκοτώνται και θάβονται αναμεταξύ τους κατά πολλές δεκάδες

Freepen.gr - Ένας ομαδικός τάφος 150 ατόμων ήρθε στο φως έξω από την πόλη Khan Sheikhun στην επαρχία του Ιντλέμπ όπου έχουν τρόπον τινά μεταφερθεί όλοι οι αποτυχημένοι ισλαμιστές μετά από ήττα με το συριακό στρατό και τις συμφωνίες αποχώρησης.

Τον ομαδικό τάφο βρήκαν τα Λευκά Κράνη, η γνωστή ομάδα "διασωστών" που βρίσκεται μόνο σε κατεχόμενες από τρομοκράτες περιοχές και ξεκινά τις διασώσεις μετά το σήμα του σκηνοθέτη.

Οι νεκροί τρομοκράτες φέρεται πως ήταν μέλη της Jaish al-Nasr, ισλαμιστικής φράξιας που συνδέεται με το "λεγόμενο" Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA), που εκτελέστηκαν από την Jund al-Aqsa.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες του almasdar η Jund al-Aqsa συμφώνησε να εκκενώσει το Ιντλέμπ και να στηρίξει την ISIS ενώ αρχικές αναφορές κάνουν λόγο για μετακίνηση με κάποιο τρόπο 15 διοικητών στη νότια Ράκκα, δίχως όμως να έχει επαληθευτεί η είδηση.

Μια φορά πάντως οι συγκεντρωθέντες ισλαμιστές στο Ιντλέμπ είτε τρώγονται μεταξύ τους, είτε εξαερώνονται από κανένα σποραδικό βομβαρδισμό, είτε εξοντώνονται από αποστολές ειδικών δυνάμεων πίσω από τις γραμμές τους.


Chris Tomson | Al-Masdar News
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail