Ακόμη και τη «RAF» απογείωσαν οι Βρετανοί στη διέλευση της Μάγχης από το…«Ναύαρχος Kuznetsov»! (video & φώτο)

Αναδημοσίευση από: veteranos.gr

Μαχητικά της Βασιλικής Πολεμικής 

Αεροπορία (RAF) και πολεμικά πλοία του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού συνοδεύουν το Ρωσικό αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Kuznetsov» καθώς πέρασε μέσω της Μάγχης στο δρόμο της επιστροφής για τα νερά της βόρειας Ρωσίας!

Μια μοίρα της RAF από Μαχητικά Typhoon εντάχθηκαν στο «HMS St Albans» για την αποστολή, στην οποία συμμετείχαν βλέποντας το Πανίσχυρο Σοβιετικής εποχής »Kuznetsov» καθώς πέρασε μέσω της Βρετανίας στη «περιοχή ενδιαφέροντος».

Το αεροπλανοφόρο της Ρωσίας, μπορεί να μεταφέρει περισσότερα από 40 πλέοντας στο δρόμο της επιστροφής από τη Μεσόγειο Θάλασσα, όπου και συμμετείχε σε επιχειρήσεις εναντίον του ισλαμικού κράτους (IS, πρώην ISIS / ISIL) στη Συρία.


British S Defense, Michael Fallon,

Ο υπουργός Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου Michael Fallon δήλωσε για το «Kuznetsov» ότι είναι το «πλοίο της ντροπής», του οποίου η αποστολή ήταν να «παρατείνει την ταλαιπωρία του Συριακού λαού».


Η Ρωσία υπερασπίστηκε τη συμμετοχή της στη Συρία ως μάχη του διεθνούς δικαίου, διότι κλήθηκε να βοηθήσει τη εκλεγμένη δημοκρατικά Συριακή κυβέρνηση στον αγώνα της κατά των ισλαμιστών.

Οι Δυτικές δυνάμεις του Συνασπισμού από την άλλη πλευρά που δραστηριοποιούνται στη Συρία δεν έχουν την άδεια από τη Δαμασκό.

Το αεροπλανοφόρο της Ρωσίας είχε προσέλκυσε και πέρυσι τρόμο και ταραχή στην κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, όταν ταξίδεψε νότια  της  Βρετανία, βάζοντας ρότα για τη Μεσόγειο.

Νεότερη Παλαιότερη
* * * Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς προηγούμενη γραπτή άδειας της σελίδας
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail