Άγριος πόλεμος στο ΣΥΡΙΖΑ! Χρυσόγονος: Δυο χρόνια έχω να δω τον πρωθυπουργό - Τσίπρας: Δεν επιλέγω συνομιλητές από τα πάνελ!

Αναδημοσίευση από: newsbomb.gr

Διαστάσεις «χιονοστιβάδας» λαμβάνει τις τελευταίες ώρες η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κώστα Χρυσόγονο.

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που έδωσε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (05/01/2017) ο συνταγματολόγος και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω της οποίας «κάρφωσε» τον πρωθυπουργό, χρεώνοντάς του ότι αποφεύγει να συναντηθεί μαζί του και ότι προτιμά να ενημερώνεται μόνο από τους πολύ στενούς συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Δυο χρόνια έχω να δω τον πρωθυπουργό, από τον Μάρτιο του 2015 που συναντηθήκαμε με την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ... Ούτε κατ' ίδιαν τον έχω δει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσόγονος.

«Προφανώς (σ.σ. ο πρωθυπουργός) ενημερώνεται για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μαξίμου», πρόσθεσε ο ίδιος.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε εάν αυτή η συμπεριφορά σχετίζεται με τα όσα κατά καιρούς λέει, επικρίνοντας την πολιτική της κυβέρνησης, απάντησε: «Αυτό που πιστεύω το λέω, δεν κρύβομαι... Από 'και και πέρα, σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε».

Η δήλωση αυτή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την έντονη ενόχληση του Μεγάρου Μαξίμου, το οποίο απάντησε σε αιχμηρό τόνο στον κ. Χρυσόγονο, μέσω «διαρροών».

«Ο πρωθυπουργός καταλαβαίνει την αγωνία του κ. Χρυσόγονου, αλλά δεν επιλέγει συνομιλητές από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση από πλευράς Μαξίμου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail