Οι προκλήσεις συνεχίζονται στους Γεωργουτσάτες Δρόπολης με νέες διαρρήξεις και πλιάτσικο

Αναδημοσίευση από: himara.gr

Νέες διαρρήξεις πραγματοποιήθηκαν τις 2 τελευταίες ημέρες στο χωριό Γεωργουτσάτες της Δρόπολη. Σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων στο himara.gr οι δράστες εισέβαλλαν σε κατοικίες Βορειοηπειρωτών.

Όμως αυτή την φορά δεν αρκέστηκαν μόνο στις καταστροφές των σπιτιών αλλά έκαναν πραγματικό πλιάτσικο.

Το μειονοτικό χωριό Γεωργουτσάτες που είναι το κέντρο του Δήμου Δρόπολης βρίσκεται για ακόμη μια στο στόχαστρο Αλβανών. Υπενθυμίζουμε ότι στο ίδιο χωριό την προηγούμενη εβδομάδα Αλβανοί εθνικιστές αφαίρεσαν από το εκκλησάκι την Ελληνική Σημαία και την κατέστρεψαν ενώ πριν 15 ημέρες είχαμε και κρούσματα διαρρήξεων.

Είναι πλέον προφανές ότι οι Βορειοηπειρώτες έχουν αγανακτήσει με το φαινόμενο αυτό και κάποιοι δηλώνουν ότι θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους αφού οι αρμόδιες αρχές εκτός από την λήψη αποτυπωμάτων δεν έχουν κάνει έστω και τις στοιχειώδεις περιπολίες στα χωριά της Δρόπολης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail