ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ: Ζητάνε…προληπτικό Μνημόνιο για το 2019

Αναδημοσίευση από: crashonline.gr

Προληπτική νομοθέτηση συγκεκριμένων μέτρων που θα τεθούν σε ισχύ μετά την ολοκλήρωση του Μνημονίου, δηλαδή από το 2019, ζήτησαν οι θεσμοί από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο στη συνάντηση που είχαν πριν την έναρξη του Eurogroup, σύμφωνα με διαρροές.

Η συνάντηση του Ελληνα υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, με τους εκπροσώπους των θεσμών, η οποία σύμφωνα με την «Καθημερινή» έγινε σε «έντονο κλίμα», δεν σημείωσε πρόοδο, σύμφωνα με Ευρωπαίο αξιωματούχο.

Οι θεσμοί από την πλευρά τους, οι οποίοι παρουσίασαν μία κοινή θέση, ζητούν νομοθέτηση συγκεκριμένων μέτρων (περαιτέρω μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό και μείωση του αφορολόγητου ορίου) που θα έχουν ισχύ το 2019, κάτι το οποίο δεν δέχεται η ελληνική πλευρά.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε η ελληνική πρόταση που εστάλη στους θεσμούς στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail