Κεραυνοί από Μόσχα για Λευκό Οίκο: Μια ομάδα αποτυχημένων κυβερνούσε για 8 χρόνια τις ΗΠΑ

Freepen.gr - Με ιδιαίτερα απαξιωτικές εκφράσεις στην απερχόμενη διοίκηση Ομπάμα αναφέρθηκε η  εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα αντιδρώντας στην απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης να απελάσει Ρώσους διπλωμάτες.

 Η Ζαχάροβα σημειώνει:

«Οι άνθρωποι που παρέμειναν στο Λευκό Οίκο επι 8 χρόνια δεν είναι κυβέρνηση, αλλά μια ομάδα αποτυχημένων στην εξωτερική πολιτική, κακόβουλων και κοντόφθαλμων! Σήμερα ο Ομπάμα το παραδέχτηκε επίσημα. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι αφού δεν κατάφερε να καταγραφεί στην ιστορία της προεδρίας του κανένα επίτευγμα στο διεθνή στίβο, αυτός ο νομπελίστας πέτυχε, αντί να ολοκληρώσει τη θητεία του με έναν εκλεπτισμένο τρόπο να την αμαυρώσει. Από αυτή την ομάδα είναι να λυπάσαι μόνο τον Κέρι. Μπορεί να μην ήταν σύμμαχός μας, αλλά προσπάθησε να είναι επαγγελματίας και να διατηρήσει την αξιοπρέπειά του ως άνθρωπος»

Και συμπληρώνει πως: 

«Σήμερα ο αμερικανικός λαός ταπεινώθηκε από τον ίδιο του τον Πρόεδρο. Όχι από τη διεθνή τρομοκρατία ή από τα στρατεύματα του εχθρού. Η Ουάσιγκτον δέχτηκε χαστούκι από τον ένοικο του Λευκού Οίκου, ο οποίος αύξησε σε υπέρτατο βαθμό τα επείγοντα ζητήματα για την επόμενη ηγεσία».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail