«Κλαψουρίζουν» οι Τούρκοι γιατί ψέκασαν τους νταήδες τους με τα δικά τους χημικά όπλα!

Freepen.gr - Η Τουρκία καταγγέλλει τη χρήση χημικών όπλων σε βάρος των "μετριοπαθών" αποκεφαλιστών του κατ'ευφημισμόν Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) που υποστηρίζει από τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στη βόρεια Συρία.

Την είδηση μεταδίδει η D.S. επικαλούμενη αναφορές στρατιωτικών πηγών.

Σύμφωνα με τις πηγές, οι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν αέριο χλωρίου στην πρώτη χημική επίθεση κατά του FSA, ενώ 22 ισλαμιστές του FSA φαίνεται να έχουν επηρεαστεί.

Ο Abdullah Ağar, εμπειρογνώμονας ασφάλειας μιλώντας στο ειδησεογραφικό κανάλι NTV, δήλωσε ότι οι τρομοκράτες πιστεύεται ότι έχουν αποκτήσει χημικά όπλα από τις ιρακινές και τις συριακές ένοπλες δυνάμεις.

Προφανώς του διαφεύγουν οι πρόσφατες αποκαλύψεις ΜΜΕ της γειτονικής χώρας ότι τα χημικά όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση της Γκούτα το καλοκαίρι του 2013 για να ενοχοποιηθεί η Δαμασκός, είχαν παραδοθεί μέσω Τουρκίας στο πρόπλασμα του μετέπειτα Ισλαμικού Κράτους.

Οι Τούρκοι μπορούν να διαμαρτύρονται και να αποφεύγουν την αλήθεια, μια φορά πάντως τα χημικά τους φαίνεται ότι θα τα πάρουν πίσω και θα τα απολαύσουν μέχρι τέλους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail