Για να πούμε και κάποια πράγματα τώρα που έφυγε!

Γιώργος Αδαλής

Για να πούμε και κάποια πράγματα τώρα που έφυγε!

Εχεις έναν πρώην φίλο και νυν ... εχθρό που σου ρίχνει Πύργους ακόμα και Δίδυμους! Κι ο εχθρός αυτός "ξεφεύγει" επικίνδυνα και μεταβάλλεται σε μια αυτόνομη παγκόσμια στρατιά! Σε μια ομπρέλα κάτω από την οποία κρύβονται οργανώσεις σε Μ.Ανατολή, Αφρική, Ασία, Ευρώπη και Αμερική! Αλλωστε είναι γνωστό ότι η Βάση στα Αραβικά μεταφράζεται ως ... Al Qaeda!

Κι ενώ τον έχεις χρηματοδοτήσει κι εκπαιδεύσει, τελικά αυτονομείται και μέσα σε δύο δεκαετίες καταφέρνει και δεν ελέγχεται από τους δημιουργούς του!

Τι κάνεις τότε λοιπόν;

Ξαναβάζεις βαθιά το χέρι στην τσέπη και δημιουργείς έναν πιο ... αιμοσταγή εχθρό! Τόσο αιμοσταγή που αποκεφαλίζει ανθρώπους λες και είναι μοσχάρια σε τούρκικα πανηγύρια όπως το Κουρμπάν Μπαϊράμ! Δίνεις τόσα πολλά λεφτά που του κάνεις και κράτος με άρωμα ... Λεβάντε!

Κατόπιν, βάζεις τους γύρω-γύρω και χρηματοδοτούν τις επιχειρήσεις του νέου αυτού σατανικού στρατού που σκορπά τον τρόμο στην περιοχή! Οχι μόνο σε Χριστιανούς αλλά και σε "μετριοπαθείς" μουσουλμάνους!

Ολα αυτά τα σχεδιάζεις κάτω από την μύτη των λαών μέχρι το 2011!!

Οταν είσαι έτοιμος, βάζεις τον κανονικό στρατό και με μια επιχείρηση αστραπή, σκοτώνεις το 2011 το πρώην συνεταιράκι σου και νυν εχθρό κι έτσι γίνεσαι σχεδόν ήρωας στην Δύση, αφού κατάφερες κι εξόντωσες τον Νο#1 εχθρό του πλανήτη!!

Την επόμενη ακριβώς μέρα , δίνεις το πράσινο φως, όλες οι μουσουλμανικές και εξτρεμιστικές οργανώσεις να μπουν κάτω από την ομπρέλα του νέου αιμοσταγή στρατού που δημιούργησες κι ελέγχεις απόλυτα! Και στην περιοχή ξεκινά ένας μαύρος χαμός, όπου κανείς δεν γνωρίζει , ποιος πολεμά με ποιον!!! Και δώστου άνοδο οι "Αμυντικές" Βιομηχανίες(δηλαδή αμυντικές είναι το ... χαϊδευτικό! Καρά-επιθετικές είναι).

Και το σχέδιο σου προχωρά τόσο καλά που σκέφτεσαι να κάνεις πλανητάρχη , μια γυναίκα, που σχεδίασε, υλοποίησε και επόπτευσε ολάκερη αυτή την επιχείρηση! Και την επόπτευσε τόσο καλά, που έβαλε στο κόλπο Τούρκους, Καταριανούς και Σαουδάραβες! Με απώτερο σκοπό να οδηγήσει την περιοχή σε έναν μικρής έντασης θερμοπυρηνικό πόλεμο!

Μόνο που ξέχασες μια λεπτομέρεια!

Οτι στην χώρα σου, υπάρχει μια κακή συνήθεια! Ακόμη κι ο Ντόναλντ Ντακ, μπορεί να θελήσει να γίνει Πρόεδρος και δη Πλανητάρχης!!!

Και κάπως έτσι χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα!

Kατά τα άλλα, Εθνικιστές και ακροδεξιοί εκπρόσωποι του Σατανά είναι κάποιοι που ονομάζονται ... Τραμπ, Πούτιν,Φάραντζ, Λεπέν, Πέπε Γκρίλο κτλ! Ενώ αυτοί που σε δουλεύουν ψιλό γαζί και σκορπούν τρόμο και αίμα, είναι απλά ... αριστεροί καλοκάγαθοι άνθρωποι!!!

Για όλα αυτά, σας λέω, ετοιμαστείτε να ζήσουμε απίστευτες καταστάσεις!

Ααα, και δείτε πως θα βρείτε έναν τρόπο να ξεσυνηθίσετε τις ξάπλες στον καναπέ!!!

ΥΓ
Η φωτό είναι από την live παρακολούθηση των καλών αυτών ανθρώπων, το 2011, της δολοφονίας ενός πλούσιου μουσάτου τσαμλικότραγου! Σε οθόνες πολύ υψηλής ευκρίνειας που όταν δεν χρησιμοποιούνται για live δολοφονίες αντιπάλων, χρησιμοποιούνται και για ... PlayStation 3!!!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail