Ο Τσίπρας και η Κυβέρνησή του, δεν είναι η λύση στο πρόβλημα της Λαθρομετανάστευσης και της Προσφυγιάς αλλά ο πυρήνας του!

Γιώργος Αδαλής

Ο Τσίπρας και η Κυβέρνησή του, δεν είναι η λύση στο πρόβλημα της Λαθρομετανάστευσης και της Προσφυγιάς! Ο Τσίπρας είναι ο πυρήνας του προβλήματος!

Ενός προβλήματος που ο ίδιος σκόπιμα δημιούργησε!

Και μπορεί για την Προσφυγιά να φταίνε η Τουρκία, η Σ.Αραβία και το Κατάρ μαζί με την Μέρκελ και τον Ομπάμα, αλλά αυτό το εκμεταλλεύτηκε με μαεστρία ο Τσίπρας και σε έναν αριθμό 100.000 Σύρων Προσφύγων, άνοιξε τα σύνορα σε όλους τους Σουνίτες μουσουλμάνους του πλανήτη και πέρασαν τελικά πάνω από 2.000.000 από την χώρα!

Ετσι σε μια περίοδο που φάνηκε το πόσο Αχρηστος είναι στην αντιμετώπιση της Οικονομικής Κρίσης, πόσο Υποτακτικός είναι της Μέρκελ, επέλεξε να δημιουργήσει νέα επικίνδυνα προβλήματα, πιο δύσκολα και πιο σύνθετα, για να κρύψει κάτω από αυτά την Αχρηστία του! Εθνικά προβλήματα που μόνο αυτός μπορεί να τα λύσει όπως θα έκανε τόσο ο Χίτλερ όσο και ο Στάλιν! Εθνικά προβλήματα που κάνουν τον πολίτη να μην ασχολείται με την Οικονομία και την Ανεργία, αλλά να σπαταλά τις δυνάμεις του σε ζητήματα που κάποιος άλλος στη θέση του Τσίπρα θα τα έλυνε σε 48 ώρες!

Δυστυχώς, πλέον, οι ακροδεξιοί μοιάζουν στα μάτια των Ελλήνων, ως Παναγίες Παρθένες, μπροστά στην ακροαριστερή καρά-φασιστική Κυβέρνηση του Τσίπρα! Μια κυβέρνηση που ήξερε από την αρχή ότι χρειαζόταν και λίγο πασπάλισμα από ακροδεξιά μπουρδολογία original ψεκασμένων για να μετατρέπει το ΟΧΙ σε ΝΑΙ!

Και πάνω απ όλα; Μας έκανε γρήγορα-γρήγορα να ξεχάσουμε τους κλέφτες και τους απατεώνες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ! Τόσο γρήγορα που ο Μιχαλολιάκος του ετοιμάζει άγαλμα...

Γιατί όπως ξέρετε σε περιόδους ευμάρειας ανθεί το πολιτικό Κέντρο ενώ σε περιόδους κρίσης ανθούν πολιτικά τα άκρα. Κι επειδή το πείραμα της Ακροαριστεράς απέτυχε στην Ελλάδα, ποιος χώρος λέτε τώρα ότι θα εκτιναχτεί δημοσκοπικά;;;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail