Χάος με τους παράνομους μετανάστες - Επείγουσα σύσκεψη στο Μαξίμου για τη Λέσβο - Έπεσαν μαχαιριές στο Ωραιόκαστρο

Freepen.gr - Το χάος με την είσοδο αμέτρητων μουσουλμάνων παρανόμων μεταναστών αρχίζει πλέον να γίνεται ορατό ακόμη και στη σημερινή κυβέρνηση η οποία ευθύνεται για την έκρηξη του ζητήματος που αγγίζει πια τα όρια της εθνικής καταστροφής.

Στα πλαίσια αυτά έγινε δεκτό από τον πρωθυπουργό το αίτημα του δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού για την πραγματοποίηση ευρείας σύσκεψης για τις επιπτώσεις του προσφυγικού-μεταναστευτικού προβλήματος στη Λέσβο την ερχόμενη Δευτέρα στις 11 το πρωί.

Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος εκτός του δημάρχου Λέσβου, η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου και ο πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Μόριας Νίκος Τρακέλλης. Επίσης έχει ζητηθεί να κληθούν να πάρουν μέρος στη σύσκεψη ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Γιαννέλλης και οι βουλευτές του νομού Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου, Γιώργος Πάλλης και Σταύρος Τάσος. Επίσης θα πάρουν μέρος στελέχη των αστυνομικών και άλλων διωκτικών αρχών.

Ωστόσο ο Δήμαρχος Λέσβου πιεσμένος πλέον τόσο από τα έκτροπα των παρανόμων μεταναστών όσο και από τις αντιδράσεις των κατοίκων δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως «Δε θα είναι μια ακόμα σύσκεψη αυτή που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα» και ότι «Περιμένω από κυβέρνηση και αντιπολίτευση προτάσεις στην κατεύθυνση του απεγκλωβισμού των 5,5 σχεδόν χιλιάδων ανθρώπων που βρίσκονται στο νησί σήμερα αλλά και της στήριξης των τοπικών κοινωνιών. Στη σύσκεψη περιμένω όμως εκτός από προτάσεις να υπάρξουν και αποφάσεις στην ίδια πάντα κατεύθυνση».

Μαχαιριές στο Ωραιόκαστρο

Μόλις λίγες ημέρες μετά την ανάδειξη του ζητήματος της άρνησης Συλλόγου Γονέων να δεχθεί προσφυγόπουλα και παιδιά παρανόμων μεταναστών στο σχολείο σημειώθηκε άγρια συμπλοκή  σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο φιλοξενίας Φέσσα.

Συγκεκριμένα υπήρξαν εκτενή επεισόδια ανάμεσα σε παράνομους μετανάστες με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να τραυματιστεί από μαχαίρι ενώ σημειώθηκαν και άλλοι μικροτραυματισμοί.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail