ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: O Τσαβούσογλου στην Κρήτη μαζί με τον Κοτζιά κήρυξαν: "ανένδοτο αντικουρδικό αγώνα" και "γιόρτασαν με ρακί" την τουρκική εισβολή στη Συρία

εμφανώς πιο μάχιμος ως και ο Τσαβούσογλου ο δικός μας ..τα έχει φτύσει
Για θερμή υποδοχή από το Ν Κοτζιά και το λαό της Κρήτης κάνει λόγο ο τούρκος ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου στο twitter του και παραθέτει ένα ολόκληρο άλμπουμ φωτογραφιών από την επίσκεψή του στην Κρήτη και τη συνάντησή του με τον έλληνα ομόλογό του.

 » Ευχαριστώ τον φίλο μου @NikosKotzias και τον Κρητικό λαό για την θερμή φιλοξενία σήμερα. » αναφέρει.

Με στιλάκι φροντισμένα επικοινωνιακά κρητικό ντυμένος στα μαύρα -ο κεφαλόδεσμος του έλειπε -πήρε τα βουνά με το Νίκο …να ανεβώ,να ανεβώ στον Ομαλό ..και κήρυξαν από κοινού ανένδοτο αντικουρδικό αγώνα και βέβαια συνέχιση του συριακού ολοκαυτώματος δια της τουρκικής εισβολής στη Β Συρία.

Και καθώς το ρακί θα έρρεε άφθονο και η μαντινάδα τον συνεπήρε ο Τσαβούσογλου με λεβεντιά και χάρη είπε να κάνει τον Ζορμπά και τον  καπετάν Μιχάλη να πάρει λίγο από τη λεβεντιά της Κρήτης και από τα ριζίτικα τραγούδια της αντίστασης μήπως και σηκώσει κεφάλι και σ΄εκείνους τους αμερικανούς που πήγαν να τους ρίξουν με το πραξικόπημα με τον δάκτυλό τους τον Γκιουλέν που όμως δεν άφησε δακτυλικά αποτυπώματα και δυσκολεύονται να τον μπουζουριάσουν…..

Συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο της Ελούντας όπου θα είχαν οι δυο τους συζητήσεις σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων …ε με τόσα γεγονότα με εμπλοκή της Τουρκίας στην περιοχή όλο κάτι θα βρήκαν να πουν….

H σύντομη ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών έκανε λόγο για μια ανεπίσημη συνάντηση των 2 υπουργών στην Κρήτη……τι τα θέλετε τα επίσημα τα ανεπίσημα τουλάχιστον ………..είναι πραγματική διασκέδαση.
Cq9uu2bWYAA_G_y
ελπίζω να μην του δείχνει τ΄αμπελοχώραφά του
Cq9uu2OWIAAwT13
ομορφιές …….
Cq-WjG-WIAABdCT
κάτω τα ξερά σου…..πρόσεχέ τον έχει πάρει φόρα μπήκε Συρία
Caγγθηθ Caγθθθθη Cq9uu2bWYAA_G_y Cq9uu2GWAAATFbc Cq9uu2XXEAAIJGK Cq-JVSaWcAE40ZL Cq-JVShWcAAC3BC Cq-JVSyWYAAvt0W Cq-WjHAWAAAiX6L Cq-WjHJW8AYvD7u

dimpenews
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail