Ο αναλυτής από τις ΗΠΑ έδωσε συμβουλές στο NATO για "συγκράτηση της Μόσχας"

Ο Δανιήλ Gureu, αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Λέξινγκτον στις Ηνωμένες Πολιτείες, στη δημοσίευσή του για το περιοδικό Εθνικό συμφέρον, έδωσε συμβουλές στο ΝΑΤΟ [1] για να περιορίσει την «ρωσική απειλή» που υπάρχει δήθεν στον κόσμο.

Ο Gureu πιστεύει ότι είναι απαραίτητο πρώτα απ 'όλα να περιορίσουν την ικανότητα της Ρωσίας να προστατεύσει τους Ρώσους πολίτες και τον ρωσόφωνο πληθυσμό στο εξωτερικό.

Επίσης, ο αναλυτής δήλωσε σχετικά με την ανάγκη δημιουργίας πληροφοριακών στοιχείων, τα οποία πρέπει να επικεντρωθούν στην παρακολούθηση της "παραπληροφόρησης των ρωσικών εταιρειών." Αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την "ρωσική προπαγάνδα".

Όλα αυτά δεν εμποδίζουν την Ουάσιγκτον να διεξάγει τις δικές της ενημερωτικές εκστρατείες ενάντια στη Μόσχα, είπε ο Gureu. Προτείνει την ανάπτυξη της δυτικής ανάλογης ιστοσελίδας WikiLeaks, η οποία « θα καταστρέψει εσωτερικά την εξουσία του Κρεμλίνου."

Επιπλέον, ο συντάκτης υποστηρίζει επίσης την εισαγωγή των οικονομικών μέτρων που απαιτούνται για να "συγκρατήσουν τη Ρωσία." Σύμφωνα με τον ίδιο, η χώρα μας θα πρέπει να της περιορίσει την πρόσβαση στις αγορές κεφαλαίου και την εισαγωγή του εξοπλισμού για τις εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου. Οι χώρες του ΝΑΤΟ θα πρέπει να παρακολουθούν την εκροή κεφαλαίων από τη Ρωσία που θα επηρεάσουν τη λειτουργία της παγκόσμιας οικονομίας, προσθέτει ο Gureu.

Η Σύνοδος Κορυφής του Ιουλίου του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία έκλεισε με την απόφαση των συμμετεχουσών χωρών να ενισχύσουν την συμμαχία στην Ανατολική Ευρώπη. Η λύση αυτή προβλέπει, για παράδειγμα, την τοποθέτηση μερικών τάγματα στην Πολωνία και τις χώρες της Βαλτικής. Η Μόσχα έχει επανειλημμένα τονίσει την απροθυμία να ενισχύσει την ένταση στις σχέσεις με τη Δύση. Ωστόσο, η αύξηση της επιρροής του ΝΑΤΟ στα ρωσικά σύνορα, θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε αντίποινα. Οι Ρωσικές αρχές έχουν επανειλημμένα δηλώσει την προθυμία τους να συμμετάσχουν σε έναν εποικοδομητικό διάλογο με τα μέλη της Συμμαχίας, εάν ληφθούν υπόψη τα αμοιβαία συμφέροντα.

References

↑ НАТО
( https://inforeactor.ru/37278-rossiya-predotvratila-udar-624-krylatymi-raketami-nato-po-sirii )

https://inforeactor.ru
 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail