Ήρθε η ώρα του Αρτέμη Σώρρα

Του Στρατή Μαζίδη

Ο λαός χρειάζεται σωτήρες, κι αν αυτοί δεν υπάρχουν, τότε πρέπει να τους εφεύρουμε. Οι σωτήρες δε χρειάζεται πια να έχουν ιδανικά, μόνο χρήματα για να μας ξελασπώσουν. Δεν έχει σημασία αν λέγονται πετρέλαια στο Αιγαίο, γερμανικές αποζημιώσεις ή τα μερικές εκατοντάδες (υπαρκτά ή ανύπαρκτα) δις του Αρτέμη Σώρρα.

Ο τελευταίος βρέθηκε στα Τρίκαλα και μίλησε μπροστά σε σημαντικό κοινό όταν άλλοι, τάχα αρχηγοί κομμάτων, αγωνιούν να γεμίσουν το κλειστό του Σπόρτινγκ. Τώρα υποσχέται να μας πληρώσει και την εφορία, εκτός από το χρέος, που ακόμη δεν έχει πληρώθει και είναι λέει ανύπαρκτο, αλλά πάρα ταύτα θα το πληρώσει.

Σιγά σιγά οργανώνεται και ανοίγει γραφεία σε όλη τη χώρα.

Και ποιος ξέρει; Τα γραφεία της οργάνωσης μπορεί να γίνουν και κομματικά αν χρειαστεί.

Στην εποχή των μνημονίων αποδείχθηκε πως ο καθένας μπορεί να μπει στη Βουλή (πχ Λεβέντης) ή να γίνει πρωθυπουργός (πχ Τσίπρας).

Αρκεί ή να στον σερβίρουν (Λεβέντης) ή να σου τάζει παράδες (Τσίπρας). Το αν κάποια πράγματα γίνονται ή όχι, ή γιατί συμβαίνουν, δεν απασχολεί κανέναν.

Συνεπώς αν κάποια στιγμή δείτε ότι η ήρθε η ώρα του Αρτέμη Σώρρα (όπως κάποτε του Γιάννη Βαλαώρα) να μην ξαφνιαστείτε.

Κάποιες ιστοσελίδες σημειώνουν ότι ο εισαγγελέας θα πρέπει να παρέμβει στην περίπτωση του Σώρρα. Ούτε διαφωνώ, ούτε συμφωνώ, θέλω όμως να συμπληρώσω το εξής. Ο ίδιος εισαγγελέας θα πρέπει να καλέσει και όλους όσους κορόιδεψαν τον ελληνικό λαό τα τελευταία χρόνια, τάζοντάς του συγκεκριμένα πράγματα αλλά υλοποιώντας τα ακριβώς αντίθετα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail