Πέφτει το Σεπτέμβριο ο Τσίπρας εάν δεν πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ!

Πέφτει η κυβέρνηση Τσίπρα εάν οι Ελληνες φορολογούμενοι συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο επανασταστικό κίνημα της μεταπολίτευσης δεν πληρώσουν τον EΝΦΙΑ από τον οποίο η κυβέρνηση υπολογίζει να εισπράξει κοντά στα 2,7 δις ευρώ!!!

Από την μη πληρωμή του ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε εξαρτάται η επιβίωση της κυβέρνησης Τσίπρα. Ο σατανικός φόρος που είναι εμπνέυσεως Βενιζέλου (ως αρχικό χαράτσι στη ΔΕΗ) είναι καθοριστικός για τον ο Τσίπρας θα βγάλει το φθινόπωρο σαν πρωθυπουργός ή θα αναγκαστεί να πάει σε εκλογές.

Σ΄αυτή την περίπτωση θα ζήσει τον διαμελισμό του ΣΥΡΙΖΑ καθώς όπως σας ενημερώναμε με προηγούμενη ανάρτησή μας τα κόμματα της Ζωής και του Βαρουφάκη παίρνουν ένα ποσοστό 12% από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλο ένα 14% επιστρέφει σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και 3% πάει στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ ο οποίος μπαίνει στη Βουλή.

Ακόμη κι αν αρχικά ο Τσίπρας δεν πάει σε πρόωρες εκλογές οι πολίτες μπορούν να το ρίξουν μην πληρώνοντας τον ENΦΙΑ.

Ειδικά μετά και την τρύπα στα έσοδα του Ιουλίου.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail