ΤΡΟΜΟΣ στην Τουρκία από το PKK: στρατιωτικός νόμος στο Σιίρτ - Νεκρά στελέχη των ειδικών δυνάμεων στο Ντιγιάρμπακιρ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνήτη στην επαρχία Σιίρτ, θα εφαρμοσθεί ‘ειδική προσωρινή ζώνη ασφαλείας για από τις 3 Ιουλίου έως την 17 Ιουλίου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι λόγω της δράσης του τουρκικού στρατού κατά των αυτονομιστών του PKK «για τη διασφάλιση της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, θα συνεχισθούν οι επιχειρήσεις για την επιβολή της ειρήνης και της ασφάλειας και για την προστασία του κράτους και του έθνους από τις τρομοκρατικές απειλές και επιθέσεις στην περιοχή έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα της σχετικής νομοθεσίας».

Το δημοσίευμα περιγράφει ευκρινώς τις περιοχές των στρατιωτικών επιχειρήσεων, στις οποίες απαγορεύεται η προσέγγιση από τους πολίτες και η κυκλοφορία σε αυτές.

http://www.echedoros-a.gr/2016/07/blog-post_1.html

+ + +

Δύο λοχίες ειδικών δυνάμεων σκοτώθηκαν από Κούρδους στο Ντιγιαρμπακίρ 



Δύο λοχίες των τουρκικών ειδικών δυνάμεων (κομάντος) σκοτώθηκαν σε σύγκρουση με τρομοκράτες του PKK στην περιοχή Λίτζε του Ντιγιαρμπακίρ, γράφει τούρκικο δημοσίευμα που περιγράφει τους δύο νεκρούς αναφέροντας ότι έπεσαν για το καθήκον και οι σοροί τους θα μεταφερθούν στους οικείους τους.

Μάλιστα, σημειώνεται ότι οι οικογένειες των δύο νεκρών στρατιωτικών έχουν αναρτήσει στις οικίες τους την τουρκική σημαία και θρηνούν για το χαμό τους.

http://www.echedoros-a.gr/2016/07/blog-post.html
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail