Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! Απαιτεί από τον Ερντογαν να διασφαλίσει την προστασία των ρώσων τουριστών στην Τουρκία μετά την απόπειρα πραξικοπήματος

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν τηλεφώνησε στον τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν, στον οποίο είπε ότι ελπίζει πως η τουρκική πλευρά είναι σε θέση να διασφαλίσει την προστασία των ρώσων τουριστών στη χώρα μετά την απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το Κρεμλίνο.

Ο Πούτιν είπε πως η Ρωσία κρίνει ως απαράδεκτες τις αντισυνταγματικές ενέργειες και τη βία και πως ελπίζει ότι η τάξη και η σταθερότητα θα αποκατασταθούν στην Τουρκία, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Εξάλλου, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε στο πρακτορείο RIA-Novosti ότι οι δύο άνδρες συζήτησαν την πιθανότητα μίας διμερούς συνάντησης η οποία θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ακόμη και τον Αύγουστο.

«Συζητήθηκε το θέμα της συνάντησης. Θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο», δήλωσε ο Πεσκόφ.

Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Ερντογάν το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδωσε, επικαλούμενο πηγή της τουρκικής προεδρίας, ότι η Άγκυρα ελπίζει ότι η συνάντηση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στις αρχές Αυγούστου.

crashonline.gr
Νεότερη Παλαιότερη
* * * Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς προηγούμενη γραπτή άδειας της σελίδας
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail