Οι Γάλλοι είναι εντελώς ηλίθιοι; Οι πιο πολλοί δράστες ήταν γνωστοί στην Αντιτρομοκρατική

Στρατής Μαζίδης

Ο Αντέλ Κερμίς, ο ένας εκ των δύο δραστών της επίθεσης στο ναο και της σφαγής του ιερέα Ζακ Αμέλ ήταν γνωστός στην αντιτρομοκρατική της Γαλλίας ενώ το 2015 είχε κάνει ενέργειες να μεταβεί στη Συρία.

Ο Κερμίς ήταν γνωστός στην αντιτρομοκρατική.

Ο οδηγός του τρελού φορτηγού ήταν γνωστός στις αρχές.

Αρκετοί εκ των δραστών στις επιθέσεις του Παρισίου, ομοίως.

Κι αναρωτιέται κανείς. 

Αφού μεγάλος αριθμόςΓάλλων υπηκόων μετέβη στη Συρία για τζιχάντ και επαναπατρίστηκε, οι υπηρεσίες εγκαίρως μιλούσαν για πιθανές επιθέσεις,  πολλοί εκ των δραστών ήταν γνωστοί στις αρχές και είχαν πάρε-δώσε μαζί τους, τι κάνουν τελικά οι Γάλλοι; 

Κι όταν διαπίστωσαν μετά από τις πρώτες επιθέσεις ότι οι δράστες ήταν γνωστοί τους, ποια μέτρα έλαβαν;

Η αναποτελεσματικότητα των γαλλικών αρχών και η αδυναμία τους να προλάβουν χτυπήματα από άτομα τα οποία έχουν φάκελο, αποτελεί έναν από τους λόγους για τους οποίους η Γαλλία είναι στόχος των τζιχαντιστών.

Η γεωγραφική διασπορά και η ποικιλία της εκδήλωσης των χτυπημάτων φανερώνει πλέον πως πουθενά δεν είναι κανείς ασφαλής στη Γαλλία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail