Η ευνουχισμένη νεολαία της καφρίλας και οι θολοκουλτουριάρηδες της Δημοκρατίας του πισινού

Άλλη μια δολοφονική επιχείρηση των τεράτων στη Γαλλία, και στην ούγια φέρει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του ισλαμοφασισμού...

του Κ. Κυριακόπουλου

Προφανώς το καθεστώς θα την αξιοποιήσει για μέτρα καταστολής της Δημοκρατίας, αλλά το αμείλικτο ερώτημα παραμένει: Από πότε η σκοπιμοτητα των καθεστώτων απενοχοποιει τους μακελαρηδες του ισλαμοφασιστικου σκοταδισμού;;;

Η Ευρώπη μπαίνει για τα καλά στην περιδίνηση ενός ασυμμετρου αλλά εντελώς δολοφονικου πολέμου, και αυτό με μαθηματική ακρίβεια τροφοδοτεί την αναβίωση του νεοναζισμου που απειλεί να σκεπάσει με το μαυρο πέπλο του την Ευρώπη.

Την ίδια στιγμή η ευνουχισμενη νεολαία της καφριλας και του εθνομηδενισμου κυνηγάει ποκεμον, και οι θολοκουλτουριαρηδες της δημοκρατιας του κωλου, επιδίδονται σε κηρύγματα ψευτοανθρωπισμου, ψευδοαλληλεγγυης και σε λοιπές νεοταξιτικες αηδίες. Ηλίθιοι και συνένοχοι εις σάρκας μιαν.

Να το πούμε λοιπόν καθαρά ελεεινοί κονδυλοφόροι της μισθοδοτουμενης ψευτοεπαναστασης... Τα καθεστώτα δεν ξέρουν μονάχα να αξιοποιούν αφορμές σε βάρος των λαών. Ξέρουν το ίδιο καλά και να τις τροφοδοτούν με πρωτη υλη.
Η μαντάμ Μέρκελ είναι ναζιστρια μόνο όταν καταδυναστεύει τους λαούς, και...

μετατρέπεται σε αγγελούδι όταν καλωσορίζει τους εισβολείς στην Ευρώπη;

Ας αποφασίσουμε επιτέλους ότι μέσα στο χρόνο πρέπει να υπάρξει το σημείο μηδέν για να αφυπνιστουμε.

Η ανοχή στον εφιάλτη δεν είναι ανώδυνη. Το τίμημα είναι βαρύ, και ο λογαριασμός έχει ήδη αρχίσει να καταφθάνει στην πόρτα μας.
Η στροφή σε κάθε ανοχή στην κατευθυνόμενη λαθρομετανάστευση, είναι στρατηγικης σημασίας και πρέπει να γίνει τώρα...

Η ανοχή απέναντι στον εθνομηδενισμό πρέπει να καταστεί μηδενική, και τόσο ο εθνηδενισμός όσο και ο νεοναζισμος θα πρέπει να καταστούν άμεσα ιδιώνυμα αδικήματα, ως εφιαλτικές όψεις του ίδιου νομίσματος.

Για να αποσαφηνιστούν περισσότερα σε σχέση με τα παραπάνω, παραθέτουμε στη συνέχεια σχετικό μας άρθρο:

Η "δημιουργική" συνεύρεση της διαστροφής με την ηθική αυτουργία...

Του Κ. Κυριακόπουλου

Είναι καλό να αναδεικνύει κανείς το χορογράφο πισω από τα γεγονότα που κατα κανόνα είναι δικο του δημιούργημα και ταυτόχρονα εργαλείο για το επόμενο βήμα του.

Είναι ωστόσο και αληθινό πως αν αυτή η προσπάθεια δεν εχει μέτρο και δραπετεύει εμμονικα απο τη λογική, τότε αφυδατωνεται από κάθε ίχνος ρεαλισμού της και καταντά επικίνδυνη και σε κάθε περιπτωση αποπροσανατολιστικη γραφικότητα.

Ο σχεδιασμός των Χορογράφων και η σταθερή τους επιδιωξη να εντάσσουν σ αυτον και να χρησιμοποιούν στοχευμένα τους πρόθυμους κάθε λογής, δεν ακυρώνει ούτε τον αυτοτελή ρόλο τους ουτε τα ιδιαίτερα τους χαρακτηριστικά.

Άλλωστε αυτά ακριβως είναι που τους καθιστούν ευάλωτους και πρόθυμους για κάθε χρήση. Χωρίς αυτά θα ήταν απο ανίκανοι να χρησιμοποιηθούν εως επικίνδυνοι για τα σχέδια των σκοτεινών κεντρων.

Αυτα ακριβώς είναι που τους καθιστούν εν δυνάμει και επιρρεπείς στο να αυτονομηθουν και να πρωταγωνιστήσουν και σε καταστάσεις ανεξέλεγκτες ακομη και από τους χορογράφους.

Ας σταματήσουν λοιπον οι κλασικές κουταμάρες, που οταν καθαγιαζουν τις ιδιοτητες του χειραγωγουμενου, ακυρώνουν στην πραξη και τη σωστη τους προσέγγιση για τα σχεδια και το ρόλο του αυτουργού.

Αρκετες αηδιες ακούστηκαν και γι αυτους που συνταχθηκαν με το πλευρο των πραξικοπηματιων... και για κεινους που αβανταρισαν την Ερντογανικη Δημοκρατία της εναλλακτικης στρατοκρατιας... και για τους μακελαρηδες της Νικαιας, τους φονιάδες του Μονάχου σημερα κοκ.

Το σχεδιο εχει αναγκη την αυτουργία για να προωθήσει τις επιδιωξεις του, και η αυτουργία ειναι η θερμοκοιτιδα μεσα στην οποια αλιευονται μακελαρηδες και αφελεις.

Η "δημιουργική" συνεύρεση της διαστροφής με την ηθικη αυτουργία, ξερνά φονικό, καταστροφή και εγκλήματα... Η τεχνιτή του αποσύνδεση, κατασκευάζει συνενόχους και αβανταδορους. Τι δεν καταλαβαίνεις;;; Πέρα από τα σχέδια επί χάρτου και την ετοιμότητα αξιοποίησης του φονικού, κάποιο γαμημένο χέρι τραβά τη γαμημένη τη σκανδάλη. Κι αν εσύ δεν έγινες φονιάς, δε θα πρέπει κάποια στιγμή να σκεφτείς γιατί κάποιοι άλλοι και γίνονται και καμαρώνουν γι αυτό;;;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail