ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ; Η σκέψη που κάνει σύσσωμη την κυβέρνηση να τρέμει

Άντε πάλι τα ίδια θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος βλέποντας πως εξελίσσονται οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές, καθώς με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η κυβέρνηση έφτασε στο παρά πέντε και για μια ακόμα φορά εμφανίστηκε ο εφιάλτης των άδειων ταμείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Μέγαρο Μαξίμου είναι διάχυτη η ανησυχία για το ενδεχόμενο ότι η δόση δεν θα καταβληθεί εγκαίρως περίπτωση στην οποία η κυβέρνηση δεν θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της. Με αυτό το φόβο, η κυβέρνηση φαίνεται πως οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε ακόμα έναν επώδυνο συμβιβασμό, στον οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα περιλαμβάνεται και η πώληση των κόκκινων δανείων με εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου.

Στο μεταξύ, θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι και σήμερα το πρωί δεν είχε δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ο νόμος των 7.500 σελίδων. Σύμφωνα με πληροφορίες το γεγονός σχετίζεται με το ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές για τις «ουρές» της αξιολόγησης. Ειδικότερα, όπως λέγεται οι δανειστές απαιτούν να δημοσιευτεί ο νόμος μαζί με τις διατάξεις για τα μέτρα- ουρές που συζητούνται αυτές τις ώρες και αναμένεται να τεθούν υπό την έγκριση του κοινοβουλίου αύριο.

crashonline.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail