Ακούει ο ΣΥΡΙΖΑ; - Υπουργός Δικαιοσύνης του Βελγίου: Πολύ σύντομα στην ΕΕ οι μουσουλμάνοι θα είναι περισσότεροι από τους χριστιανούς

Την έντονη ανησυχία του ότι σε λίγο χρονικό διάστημα οι μουσουλμάνοι θα είναι περισσότεροι από τους χριστιανούς στην Ευρώπη εξέφρασε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο υπουργός Δικαιοσύνης του Βελγίου, Κόεν Γκινς, κάνοντας λόγο για μία πραγματικότητα που πολύ σύντομα θα γίνει αντιληπτή από τους πολίτες της Ε.Ε.

«Η ήπειρος δεν το καταλαβαίνει τώρα, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα», ανέφερε χθες ο Βέλγος πολιτικός, τονίζοντας ότι λαμβάνει χώρα μια μεγάλη αλλαγή στον πληθυσμό της ΕΕ. Σύμφωνα με τον ίδιο, «πολύ σύντομα» στην Ευρώπη θα έχουμε πιο πολλούς μουσουλμάνους απ' ό,τι χριστιανούς. Όπως είπε, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι χριστιανοί είναι λιγότερο ενεργοί.

Στην πληθυσμιακή αύξηση των μουσουλμάνων είχε αναφερθεί και ο Βέλγος υπουργός Εσωτερικών, σημειώνοντας ότι στη χώρα του ζουν σχεδόν 700.000. «Το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κάνουμε εχθρό μας το Ισλάμ», είπε ο Βέλγος υπουργός Εσωτερικών, τονίζοντας ότι πρέπει να εντοπιστούν και να καταπολεμηθούν οι τρομοκράτες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail