Πιάστηκε σαν πρωτάρης στη φάκα ο Αμβρόσιος και προκαλεί τροφική δηλητηριάση

Του Στρατή Μαζίδη

Ήταν πριν λίγους μήνες όταν ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος κατέστη κεντρικό πρόσωπο με δηλώσεις του για τους ομοφυλόφιλους λέγοντας πως πρέπει να τους φτύνουμε κατά πρόσωπο. Τότε είχαμε σημειώσει ορισμένα ζητήματα σε κείμενο με τίτλο «Είναι κάτι παιδιά, που δε γίνονται άνδρες και δε ζουν τη ζωή τη δικιά σου».

Χθες λοιπόν, κι ενώ υποτίθεται πως θρηνούσαμε το θάνατο του Κυρίου, ο δεσπότης άρχισε ξαφνικά να χάνει τον έλεγχο:



Γύρω στο 5ο λεπτό αρχίζουν τα παρατράγουδα. «Παρακαλώ το Χριστό να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπέγραψε όσα λέγονται για την κατάργηση των Θρησκευτικών και όσοι απόψε φάνε κρέατα, το κρέας μέσα τους να γίνει δηλητήριο, πέτρα που να μην το χωνέψουν, να τρυπήσει το στομάχι τους».

Όπως ήταν φυσικό όρμησαν ορισμένα ΜΜΕ που του την έχουν διαρκώς στημένη, και τον κατασπάραξαν. Βέβαια μόνος του πήγε και έπεσε στην παγίδα τόσο του Φίλη όσο και των αθέων.

Ναι ο Φίλης χτυπά τα θρησκευτικά. Τάχα κάνει ότι σιγοψέλνει στους ναούς και καταδιώκει τη Χριστιανοσύνη, ωστόσο από το να σαπίσει το χέρι του, είναι προτιμότερο να κηρύττεις την αντίσταση στους πιστούς και την πνευματική επανάσταση. Τι να σαπίσει το χέρι του Φίλη; Δεν τον βλέπει πως είναι;

Το αυτό ισχύει και για τα τσιμπούσια των αθέων. Αφού δεν πιστεύουν, τι μας ενδιαφέρει εμάς; Προκαλούν; Προκαλούν. Ε και; Μέχρι χθες εξετίθεντο αυτοί. 

Στο κάτω κάτω της (Αγίας) Γραφής «όστις θέλει» είπε ο Χριστός. Εσύ φύλαξε τα πρόβατά σου. Το τι θα κάνει ο Θεός με όσους τον διώκουν, είναι δικό του ζήτημα.

Κάποιοι θα πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες. Τέτοιες δηλώσεις είναι βούτυρο στο ψωμί όσων επιβουλεύονται την Εκκλησία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail