Γιατρός στη Λέσβο: Έκλεψαν μαχαίρια και χατζάρια από χασάπικο. Και Αλ Κάιντα κι Αλ Νούσρα έχουμε. Περιμένετε να μας σφάξουν;

Στρατής Μαζίδης

Ένα βίντεο από τη Λέσβο πριν λίγες ημέρες πέρασε εντελώς απαρατήρητο από τα ΜΜΕ ενώ ο γιατρός του hot spot παραπονούμενος στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, προβαίνει σε σειρά συγκλονιστικών αποκαλύψεων.

Αναφέρει μεταξύ άλλων ο γιατρός: 

«Όλα ψεύτικα είναι, όλα ψεύτικα είναι. Και περιμένετε εσείς τώρα να βρείτε λύση με χαρτιά;! Ποια χαρτιά; Να πάνε να φύγουν οι άνθρωποι!

Αφού ο ένας κλέβει τον άλλο. Τον χτυπά, του παίρνει τα λεφτά, τα διαβατήρια! Έχουμε Αλ Κάιντα εδώ, έχουμε..

Στο σημείο αυτό ο Μουζάλας προσπαθεί να τον σταματήσει με μια κίνηση ότι δεν ισχύει αλλά ο γιατρός, συνεχίζει επίμονα τις αποκαλύψεις:

«Έχουμε, έχουμε!  Έχουμε κύριε! Χθες μου τα είπαν οι ίδιοι! Έχουμε τζιχάντ, έχουμε τα πάντα. Να φύγουν. Χωρίς χαρτιά. Τι τους έχετε εδώ και τους ταλαιπωρείτε; 

Χθες πήραν από το χασάπικο της Μώριας, το σπάσανε και πήραν όλα τα μαχαίρια και τις χατζάρες! Τι περιμένετε; Να πεθάνουμε εμείς;»

Είναι απορίας άξιο ότι κι αν πρεσβεύει κανείς, πως οι κυβερνητικοί παράγοντες αρνούνται επίμονα να αναγνωρίσουν την πραγματικότητα ανοίγοντας το δρόμο σε κάθε είδους ακρότητες στη συνέχεια.


ΛΕΣΒΟΣ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ ΑΛ ΝΟΥΣΡΑ
Απ' όλα έχουμε!
Δημοσιεύτηκε από Λέμε ΟΧΙ στην πολυπολιτισμικότητα στις Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail