Έτσι «έσωσαν» την Ελλάδα οι τοποτηρητές των Μνημονίων...

Εναντίον της Ελλάδας και του λαού της, κατά καιρούς, έχουν στραφεί όλα τα όπλα. Τα τελευταία έξι χρόνια, από την ημέρα της μεγάλης προδοσίας που μας έριξε σιδηροδέσμιους στο κολαστήριο του Μνημονίου, μία από τις διαβολικότερες φονικές μηχανές που ρίχτηκε στη μάχη εναντίον της πατρίδας μας είναι η απελπισία. Κι είναι στ' αλήθεια φοβερά τα αποτελέσματα της εμπέδωσης της αίσθησης ότι όλα είναι μάταια, η αντίσταση θα φέρει ακόμα χειρότερα αποτελέσματα από την άνευ όρων παράδοση, δεν υπάρχει τρόπος να περισώσει κάποιος την εργασία του, το εισόδημά του, την οικία του, ακόμα και τη συναναστροφή με τα προσφιλή του πρόσωπα και τους αγαπημένους συγγενείς που μεταναστεύουν.

Κι έτσι φτάνει η στιγμή της αυτοκτονίας. Οι συμπολίτες μας που ανήκουν σε πιο ευαίσθητες (από ψυχολογικής, αλλά και κοινωνικής άποψης) ομάδες, αφού παλέψουν μάταια με τους εσωτερικούς δαίμονές τους, που τους εξωθούν στην αφαίρεση της ίδιας της ζωής τους, υποκύπτουν στην απαίσια ιδέα.

Οπως έγραψε η «κυριακάτικη δημοκρατία», η ροπή πολλών ανθρώπων στη διάπραξη του απονενοημένου διαβήματος βαίνει αυξανόμενη. Εφόσον η πολιτική τάξη έχει παραδώσει τους Ελληνες στα νύχια προσώπων και κύκλων συμφερόντων που επιζητούν τη λεηλασία της χώρας και τη συντριβή (καθένας για δικούς του λόγους) των Ελλήνων, το ένα κακό διαδέχεται το άλλο.

Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας μας αναφέρεται ότι στην τηλεφωνική Γραμμή Παρέμβασης για την Αυτοκτονία (αριθμός 1018), την οποία έχει ανοίξει η ΜΚΟ «Κλίμακα» και στην οποία μπορούν να απευθύνονται όλοι όσοι θέλουν ένα χέρι βοηθείας που θα τους τραβήξει από το έλος των σκέψεων να αυτοκτονήσουν, οι κλήσεις από το 2010 έως το τέλος του 2015 αυξήθηκαν κατά 473%!

Οπως αναφέρει το άρθρο, «οι λόγοι που επικαλούνται συνήθως εκείνοι που καλούν τη Γραμμή Παρέμβασης για την Αυτοκτονία είναι οικονομικοί, προβλήματα ψυχικής υγείας, διαπροσωπικά προβλήματα, ζητήματα υγείας και ζητήματα ευθανασίας».

Ετσι «έσωσαν» την Ελλάδα οι τοποτηρητές των Μνημονίων...

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail