Είσαι αντιφασίστας; Απόδειξη!

Της Μελίνας Κονταξή
Ιστορικός - Δρ. Βαλκανικού Πολιτισμού

Η δημοκρατικότατα εκλεγμένη κυβέρνηση του Ερντογάν (νοθεία έγινε στις Κουρδικές περιοχές) ισοπεδώνει ακόμα και με F16 Κουρδικές πόλεις… τι έκανες γι αυτό;

Έκαψε ζωντανούς πάνω από 100 ανθρώπους… τι έκανες γι αυτό;

Σκότωσε μόλις προχθές δυο παιδιά 13 και 15 ετών και τα βάφτισε τρομοκράτες… σε ενόχλησε άραγε; 

Οι Τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας φρόντιζαν να κάνουν την ανάγκη τους μέσα στα σπίτια Κούρδων και να αφήνουν τα περιττώματα τους ακόμα και μέσα στα ψυγεία των κατοίκων (η δασκάλα Rojda δήλωσε τυχερή που απλά δεν τράβηξαν το καζανάκι στην τουαλέτα της και δεν τα έβαλαν στο ψυγείο της όπως έκαναν σε άλλα σπίτια). 

Γδύνουν συλληφθέντες, όπως ο Χίτλερ… κανα τσιμπιματάκι στην μεγάλη αντιφασιστική συνείδηση;

Οι Σύριοι χριστιανοί κατήγγειλαν τις επιθέσεις των Tουρκικών δυνάμεων ασφαλείας στους εναπομείναντες χριστιανούς της Συρίας… κανα συναίσθημα οργής μήπως;

Αγανάκτηση για τους δεκάδες Σύριους πρόσφυγες που οι Τούρκοι πυροβολούν εν ψυχρώ ίσως; (σκότωσαν 9 ανθρώπους σύμφωνα με το Συριακό παρατηρητήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων πρόσφατα, αφού πήραν όσους ήθελαν για να μπορούν να προβούν στην εθνοκάθαρση των Κούρδων ανενόχλητοι και να εκβιάσουν την Ευρώπη) … Όχι ε; άντε το πολύ πολύ κανα συνθηματάκι… για τον κακό Εντογάν, λες και έχει αξιοσημείωτη αντίσταση, λες και πριν τον Ερντογάν δεν απαγορευόταν η δημόσια χρήση της Κουρδικής μέχρι το 1991.

Πόσες διαδηλώσεις κάναμε για όλα αυτά;
Για την εθνοκάθαρση των Κούρδων, για τα μαζικά δολοφονημένα παιδιά Κούρδων (32 παιδιά σε 5 μήνες) κλάψαμε έστω ευαίσθητοι αντιφασίστες που προσβάλλεστε από τα Ελληνικά σύνορα ; τα Τουρκικά δεν σας ενοχλούν; Ούτε αυτά των Σκοπιανών;

Ο αντιφασισμός σας είναι προκάτ, συναγωνίζεται τον αντιφασισμό του Χίτλερ που κατήγγειλε την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Σουδητών από την Τσεχοσλοβακία, άσχετα με το τι έκανε ήδη στην Γερμανία και πόσους είχε ήδη σκοτώσει ή φυλακίσει στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, που είχαν ήδη αρχίσει να λειτουργούν από το 1933.

Αγωνίζεστε για θεωρητικολογίες που η δυνητική εφαρμογή τους θα βοηθήσει ιμπεριαλιστές και φασίστες που θέλουν κατάργηση της προστασίας που δίνει η ιδιότητα του πρόσφυγα -καθόλου επίζηλη- και ταύτιση της με εκείνη του παράνομου οικονομικού μετανάστη (θέλουν μάζες) και αγνοείτε ή υποβαθμίζετε μαζικά εγκλήματα εναντίον συγκεκριμένων εθνικών ομάδων.

Με δυο λόγια είστε οι γνήσιοι ναζί που είτε τρώτε από την ανθρώπινη δυστυχία μέσω ΜΚΟ και γι αυτό μαζοποιείτε τους ανθρώπους (τα κεφάλια μετράνε όχι η αλήθεια), είτε απλώς βολεμένοι και ιδεοληπτικοί θεωρείτε τους ανθρώπους μάζα και εφαρμόζετε πάνω τους την ιδεοληψία σας, άλλωστε εσείς δεν έχετε να χάσετε κάτι, δεν διακινδυνεύετε κάτι, μια χαρά μπορείτε να εκφράζετε τα ιδεολογήματα σας μιλώντας εξ ονόματος άλλων, με αντάλλαγμα μια μεγαλοαστικού τύπου φιλανθρωπία.

Η αντιναζίστρια Σόφι Σολ έλεγε ότι δεν θα επικρατήσει η δικαιοσύνη αν δεν υπάρξει κάποιος να προσφέρει τον εαυτό του για έναν δίκαιο σκοπό. Να προσφέρει τον εαυτό του, όχι να μιλάει για άλλους εξαργυρώνοντας ένα σάντουιτς.

Τους ρωτήσατε τους πρόσφυγες αν δεν θέλουν σύνορα, αν δεν πιστεύουν σε πατρίδες, αν είναι το ίδιο με τους οικονομικούς μετανάστες ;

Υπάρχει ένα αυτοαποκαλούμενο αντιφασιστικό σύνθημα που κυκλοφορεί… «για να πάρουμε μετανάστες, να δώσουμε φασίστες»… εξαιρετικό… με μερικές προσαρμογές…

Οι παράνομοι οικονομικοί μετανάστες μπορούν να γυρίσουν στις πατρίδες τους σύμφωνα και με το διεθνές δίκαιο, οι πρόσφυγες όχι. Είναι άδικο λοιπόν να πάρουμε όσους μπορούν να γυρίσουν. Οι ισλαμιστές είναι εθνικά επικίνδυνοι και έχουμε το δικαίωμα απέλασης για όποιον αποτελεί κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια, σύμφωνα με την συνθήκη της Γενεύης. Οπότε κρατάμε τους μη ισλαμιστές πρόσφυγες που έχουν πατρίδα, που πονάνε που αναγκάστηκαν να την αποχωριστούν, απελαύνουμε τους παράνομους οικονομικούς μετανάστες και τους ισλαμιστές και ζητάμε από την Τουρκία ή την Γερμανία να δεχτεί τους ανθρωπιστές που δεν πιστεύουν σε σύνορα και πατρίδες. Αυτοί οι αγώνες ξεκινάνε από την αρχή (Τουρκία) ή το τέλος (Γερμανία).

Πηγαίνετε να βρείτε τα ταξικά σας αδέρφια στην Τουρκία ,να αγωνιστείτε για την κατάργηση των συνόρων, να τους πείτε τις απόψεις σας για την πατρίδα, ή στην Γερμανία που είναι ο τελικός προορισμός των προσφύγων και των παράνομων οικονομικών μεταναστών. Όταν τους πείσετε θα σας ακούσουμε.

Οι φασίστες πρέπει να τιμωρηθούν. Να μείνουν εδώ μαζί με τους πραγματικούς μη ισλαμιστές πρόσφυγες και να ζηλεύουν τους αγώνες σας από μακριά.

Viva la Revolution!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail