ΠΡΟΣΟΧΗ! Ετοιμάζεται προβοκάτσια στη Θράκη!

Εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης Μέτε : Σε περίπτωση που συμβεί κάτι σε εμένα και στην οικογένεια μου, υπεύθυνο είναι το ελληνικό κράτος

Ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης-Δυτικής Θράκης Μέτε, δήλωσε πως λόγω των δραστηριοτήτων του στην περιοχή δέχεται απειλές θανάτου ο ίδιος και η οικογένεια του.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ο Μέτε στην γραπτή του ανακοίνωση, αναφέρει πως οι θρησκευτικοί λειτουργοί που υπηρετούν την τουρκική-μουσουλμανική μειονότητα και οι εκλεγέντες από την μειονότητα μουφτήδες, δέχονται απειλές.

Ο Μέτε χρησιμοποιεί την φράση ¨ Το παρακράτος στην Δυτική Θράκη προσπαθεί να χαλάσει την γαλήνη της μειονότητας και της πλειονότητας¨ ενώ κάνει έκκληση στους θρησκευτικούς λειτουργούς, να μην ανταποκριθούν στις προκλήσεις και να μην παραιτηθούν από τα καθήκοντα τους.

tourkikanea.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail