Τζιχαντιστές εκπαίδευαν 4χρονο να αποκεφαλίσει τη μητέρα του - Απίστευτα βασανιστήρια σε αιχμαλώτους

Μια μητέρα είδε τους τζιχαντιστές να απαγάγουν τον 4χρονο γιό της. Όπως της είπαν θα σταματούσε να είναι άπιστος Yazidi, θα μάθαινε το Κοράνι και τη Σαρία. Στη συνέχεια θα του έδιναν κι ένα σπαθί για να έρθει να την αποκεφαλίσει!

Οι τζιχαντιστές έδωσαν στο μικρό ένα σπαθί λέγοντάς του: «αυτό είναι για να σκοτώσεις τη μάνα σου».

Μετά τον πήραν και άρχισαν να τον εκπαιδεύουν στις εκτελέσεις ανθρώπων δια αποκεφαλισμού. Μολονότι δεν πραγματοποίησαν την απειλή τους να αποκεφαλίσει ο μικρός τη μητέρα σου, εντούτοις του έκαναν πλύση εγκεφάλου σχετικά με τη φυλή του, λέγοντας ότι οι Yazidis είναι άπιστοι που αξίζουν το θάνατο.

Η τραγική μητέρα είδε τους τζιχανιστές να φυλακίζουν και τα άλλα τρία παιδιά της και να τα στέλνουν στη Συρία. Το μόνο που κατάφερε - προσωρινά - ήταν να κρατήσει κοντά τη 14χρονη κόρη της και τον ένα της γιο.

Ωστόσο η ασφάλειά τους μέσα σε ένα στρατόπεδο αιχμαλώτων ήταν εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση. Όπως η ίδια αφηγείται οι μαχητές του ISIS ουρούσαν στις δεξαμενές νερού που προορίζονταν για τους αιχμαλώτους και έριχναν σπασμένα γυαλιά στο συσσίτιο. Καθημερινά ξυλόφόρτωναν όποιον έβρισκαν μπροστά τους.

Κάποια στιγμή μεταφρέθηκαν σε ένα ερημωμένο χωριό. Το φαγητό που τους έδιναν περιείχε μορφίνη ώστε να μην έχουν δυνάμεις για να δραπετεύσουν.

Στη συνέχεια τους μετέφεραν στη Συρία σε στρατόπεδο. Τότε η γυναίκα ξαναείδε ένα από τα παιδιά της. Ο 12χρονος γιος της ήταν πλέον σε ομάδα εκπαιδευόμενων αλλά δεν κατάφερε ποτέ να τον προσεγγίσει.

Η Οδύσσεια της γυναίκας όμως δεν είχε τελειωμό. Η ίδια και τα 2 παιδιά της πουλήθηκαν στην αγορά της Ρακκά. Τότε αποχωρίστηκε την κόρη της η οποία αγοράστηκε από έναν στρατιωτικό για σκλάβα του σεξ! Η γυναίκα πουλήθηκε άλλη μια φορά και εν τέλει μετά από μήνες κατάφερε να δραπετεύσει και να περάσει τα σύνορα της Τουρκίας.

Μόνη της δίχως κανένα από τα τέσσερα παιδιά της...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail