Ένας λόγος που ίσως ο Χαϊκάλης έχει δίκιο και ο Σαμαράς άδικο

Του Στρατή Μαζίδη

Όσο βλέπω τα πρόσωπα και το παρελθόν τους, τόσο ο Χαϊκάλης δε μου γεμίζει το μάτι για θεατρίνος και ας είναι ηθοποιός.

Τι σχέση έχει ο Χαϊκάλης με αυτό που λέμε πολιτικά παρασκήνια, υπόγεια παιχνίδια και διαδρομές, δωροδοκίες, αποστασίες κι ανατροπές; Μάλλον καμία. Ακόμη και ως ηθοποιός λόγω του στυλ του, δε θα πετύχαινε ποτέ να τα ερμηνεύσει αν του δινόταν η ευκαιρία.

Περισσότερο μοιάζει με έναν απλό, χαμογελαστό άνθρωπο της γειτονιάς όπως οι ρόλοι που αναλάμβανε στην καριέρα του. Ο μανάβης, ο καλός σύζυγος, ο θυρωρός, ο γιος του Ανδροκλή.

Στα υπόλοιπα είναι άκαπνος. Απεναντίας όμως, μπαρουτοκαπνισμένος είναι ο Σαμαράς. Αυτό που το 1993 δε θα επέστρεφε ούτε αρχηγός στη Νέα Δημοκρατία. Εκείνος που δε θα έριχνε μια νομίμως εκλεγμένη κυβέρνηση.

Ποιος είναι πιο εθισμένος άραγε στα ψέματα;

Άραγε ο Συμπιλίδης του θυμίζει τίποτε; Κι αυτός πώς έριξε τότε την κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Η ιστορική διαδρομή του καθενός στη ζωή δείχνει πολλά για τον τρόπο που σκέπτεται και πράττει.

Στην προκειμένη περίπτωση ποιος από τους δύο φαντάζει μπλεγμένος σε τέτοιου είδους παιχνίδια; Ποιος είναι ένοχος και ποιος αθώος; Ποιος φημίζεται για τις αποστασίες του;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail