Ανθρωποκτονία από ΠΡΟΘΕΣΗ κοι εισαγγελείς; Να δούμε τη μαγκιά σας όταν σας τύχει!



Οι εισαγγελείς απέδωσαν κατηγορία ανθρωποκτονίας από πρόθεση στον 23ο χρόνο από την Παιανία προσθέτοντας ένα "εν βρασμώ ψυχής" στο τέλος για ξεκάρφωμα.

Το 23χρονο παλληκάρι λοιπόν για αυτή του την...πρόθεση κι αντιμετωπίζει μια ποινή 20 ετών κάθειρξης. Μη σας πω ότι σχεδίαζε από καιρό τις ενέργειές του για να ξεκάνει δύο τύπους που δε φταίνε αυτοί αλλά η ρημάδα η κοινωνία που τους ανάγκασε να ρημάζουν τα σπίτια των ανθρώπων.

Μέσα στην άγρια νύχτα, με όλους τους κατοίκους της Παιανίας ξάγρυπνους, τρομοκρατημένους, τελούντες υπό πολιορκία αβοήθητοι, με το μαχαίρι να πιέζει επικίνδυνα το λαιμό της μητέρας του 23χρονου, οι πεφωτισμένοι εισαγγελείς διέκριναν ΠΡΟΘΕΣΗ!

Πάλι καλά που έβαλαν και το "βρασμώ ψυχής" διότι τι κι αν ετοιμάζονται να σφάξουν σαν κότα τη μητέρα που σε γέννησε;

Αλλά θα μου πείτε πως εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ αναγνώρισε ακόμη και την ύπαρξη δόλου αφού χαρακτήρισε το συμβάν ως δολοφονία. Άραγε διαθέτουν πληροφορίες; Να ήταν ο 23χρονος νοσηρός εγκέφαλος της σπείρας που ήθελε να τους φάει το μερίδιο; Μπαααα, μάλλον άλλοι είναι απλώς ανεγκέφαλοι.

Αλλά έτσι είναι όταν διαμένεις -πιθανώς- σε κάποιο ευγενές "πλουτοκρατικό" προάστιο στο οποίο τα τζιπ των ιδιωτικών εταιρειών περιπολούν συχνά. Όταν διαθέτεις σύγχρονα συστήματα ασφαλείας διάγοντας βίο ο οποίος δε σε εκθέτει σε κινδύνους. Μετά όμως ας μην απορούν για τα ποσοστά της Χ.Α...

Πολλά θα μπορούσα να γράψω τελώντας εν βρασμώ ψυχής αυτή τη στιγμή και όχι από πρόθεση, προ μελέτης κτλ. Εν βρασμώ και αναβρασμώ.

Θα πω όμως το εξής. Διάβασα κάπου κάποτε πως οι πραγματικές δοκιμασίες της ζωής είναι όταν δεν έχεις προβλήματα και περνάς καλά. Διότι τότε θεωρείς αρκετά  ως δεδομένα και δεν αισθάνεσαι ευγνώμων που δεν αντιμετωπίζεις τα ζόρια των άλλων, ούτε διακρίνεσαι από συναισθήματα συμπάθειας προς όσους δοκιμάζονται λέγοντας ένα "δόξα τω Θεώ".

Για θυμηθείτε τι έλεγε ο Νίκος Κούνδουρος για όλο αυτό το συρφετό εγκληματιών που μαζεύτηκαν στη χώρα μας πριν του την πέσουν και τον πλακώσουν στο ξύλο και τι μετά.

Αυτό το ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ λοιπόν θα ήθελα πολύ να το δω να εφαρμόζεται στη ζωή με τους φωστήρες του ΣΥΡΙΖΑ που μίλησαν για δολοφονία και τους "αξιότιμους" (βάζω εισαγωγικά διότι δεν τους έχω καμία εκτίμηση) κους εισαγγελείς που διέκριναν πρόθεση.

Θα είχε λοιπόν πολύ ενδιαφέρον να μπουκάρουν 3-4 εκπαιδευμένοι τύποι με καλάσνικωφ στα σπίτια σας, να λιγουρευτούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενδεχομένως κι εσάς τους ίδιους και τότε να διαπιστώσουμε ...τόσο τη δική σας απόφαση να καθίσετε να υποστείτε το μαρτύριο από το να αμυνθείτε εκ προθέσεως όσο και την πιθανή μετάλλαξή σας μετά τη...δοκιμασία αφού θα ανήκετε στην κατηγορία του "πρέπει να πάθεις για να μάθεις".

Ανθρωποκτονία από ΠΡΟΘΕΣΗ λοιπόν κοι εισαγγελείς; Να δούμε τη μαγκιά σας όταν (χρονικό-υποθετικός σύνδεσμος) σας τύχει!



+ + +

Δείτε ακόμη Εσύ τι θα έκανες; Θα τον Σκότωνες ή όχι;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail