Η Τουρκία κατεβάζει 87 πλοία όσο εμείς κοιτάμε μέσα από κλειδαρότρυπες διάσημες κρεβατοκάμαρες

Pexels / pixabay
Την ώρα που κοιτάμε μέσα από τις κλειδαρότρυπες της κάθε διάσημης κρεβατοκάμαρας, η Τουρκία κατεβάζει 87 πολεμικά πλοία στο Αιγαίο για στρατιωτική άσκηση με το όνομα "Γαλάζια Πατρίδα". 

Ο Ερντογάν αγαπά τους συμβολισμούς και ψυχανεμίζομαι ότι τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση θα τα εορτάσουμε με ολοζώντανες μάχες και μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές, ενώ στην Αθήνα η επιτροπή των ειδικών θα συνεδριάζει για να μας πει πόσο κρίσιμες είναι οι επόμενες δύο εβδομάδες και ο Πιερρακάκης θα φτιάχνει το καινούριο γκατζετάκι που αν δεν έχεις γυρίσει σπίτι σου την ώρα που πρέπει θα σου καίγεται το βίντεο μαζί με την καφετιέρα συγχρόνως. 

Γαλάζια πατρίδα των Τούρκων λοιπόν μέσα στα δικά μας νερά, έβγαλε ο Ερντογάν πριν λίγες ημέρες και το πολεμικό πλοίο Τσεσμέ να μας εξευτελίσει επαρκώς, αλλά εμείς που είμαστε μπολιτισμένοι δεν ασχολούμαστε μαζί του, αλλά παρακολουθούμε τώρα το σόου Κούγια, που έχει και περισσότερο ενδιαφέρον. 

Και επειδή είμαστε και υπεράνω και δεν θα ασχολούμαστε τώρα με τις κατινιές του Ερντογάν, ας έρθει και στον Πειραιά, δε θα σκάσουμε κιόλας, εμείς θα συνεχίσουμε τις διερευνητικές και τις συζητήσεις, γιατί δε θα πέσουμε στο επίπεδο του. 

Πάμε λίγο κατά διαόλου ή είναι η ιδέα μου;

Ελένη Παπαδοπούλου

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail