Γέροντας Νεκτάριος: Διάφορα γεγονότα που οδηγούν στη «δύση» της ελευθερίας του ανθρώπου

Σε ποια εποχή ζούμε; Τι μας επιφυλάσσουν τα γεγονότα που ζει η ανθρωπότητα; Σε περιόδους που τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο αστραπιαία, χωρίς να υπάρχει κάποια «λογική» εξήγηση και ταυτόχρονα να βιώνουμε αλλεπάλληλες παγκόσμιες κρίσεις, τότε οι άνθρωποι αναρωτιούνται σε ποια εποχή βρισκόμαστε και τι μέλλει να συμβεί. 

Τα ερωτήματα αυτά που έχουν οι άνθρωποι δεν είναι ένα σύγχρονο φαινόμενο, αλλά φαινόμενο όλων των εποχών, όταν συνέβαιναν διάφορα γεγονότα επάνω στον πλανήτη γη, όπως σεισμοί, λοιμοί, πείνα, δυστυχία, πόλεμοι, καταστροφές από έντονα καιρικά φαινόμενα κ.α. Σύμφωνα με την Αγία Γραφή θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι, η ανθρωπότητα πλησιάζει στα χρόνια της εποχής του αντιχρίστου, με πρώτο ορατό γεγονός που το βιώνουμε στις ημέρες μας να είναι η αποστασία των ανθρώπων από τον Θεό. Η απομάκρυνση των ανθρώπων από το θέλημα και το νόμο του Θεού. 

Πολλά από τα γεγονότα που ζούμε στην εποχή μας, είναι γεγονότα που έχουν να κάνουν με την ελευθερία του ανθρώπου. Γεγονότα που οδηγούν προς τη «δύση» της ελευθερίας του ανθρώπου. Όσο περνούν τα χρόνια ολοένα οι άνθρωποι θα χάνουν και τα ανθρώπινα δικαιώματά τους. Είναι δύσκολο κάποιος να μπορέσει να διακρίνει αυτά τα γεγονότα και που ακριβώς οδηγούν. 

Είναι δύσκολο, διότι αυτά τα γεγονότα είναι «καλυμμένα», ώστε να φαίνονται εντελώς φυσιολογικά και απολύτως απαραίτητα. Αυτή είναι και η μεγάλη πλάνη. Όσοι όμως, διαβάζουν Αγία Γραφή και την Αποκάλυψη του Ιωάννη, μπορούν να διακρίνουν κάθε φορά τι ακριβώς γίνεται, αλλά και τι πρόκειται να συμβεί μετά από ένα γεγονός.

Από το κανάλι του Γέροντα Νεκταρίου στο Youtube

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail