Ο φασίστας πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν έδειξε τα εχθρικά του αισθήματα προς την Ελλάδα

Με το χειρότερο τρόπο έδειξε τα εχθρικά του αισθήματα προς την Ελλάδα, ο φασίστας πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Αλίεφ. Πρόσβαλλε χυδαία τον Έλληνα πρέσβη κ. Νικόλαο Πιπερίγκο, ο οποίος τον επισκέφθηκε στην προεδρική κατοικία, για να του επιδώσει τα διαπιστευτήριά του κι ο Αλίεφ του είπε πως "Ελλάδα και Κύπρος είναι εχθρικές χώρες προς το Αζερμπαϊτζάν, επειδή στηρίζουν την Αρμενία κα πρόσθεσε. Μπορώ να σας πω, και δεν είναι μυστικό, ότι η Τουρκία δεν είναι μόνο φίλος και συνεργάτης μας, αλλά και αδελφική χώρα για εμάς. Χωρίς δισταγμό, υποστηρίζουμε την Τουρκία και θα την υποστηρίξουμε σε κάθε περίπτωση. Βλέπουμε την ίδια υποστήριξη από τους Τούρκους αδελφούς μας. Υποστηρίζουν το Αζερμπαϊτζάν σε όλα τα θέματα και τους υποστηρίζουμε σε όλα τα θέματα, συμπεριλαμβανομένου του ζητήματος της εξερεύνησης στην Ανατολική Μεσόγειο. Θέλω να γνωρίζετε τη θέση μας. Αυτή η θέση έχει ήδη ανακοινωθεί επίσημα από την κυβέρνηση του Αζερμπαϊτζάν σύμφωνα με τις οδηγίες μου. Μπορώ να σας πω ξανά ότι η Τουρκία δεν είναι μόνο μια φιλική αλλά και αδελφική χώρα για εμάς και ο τουρκικός λαός είναι αδελφός λαός και θα είμαστε δίπλα του σε όλα τα θέματα".


Ο Ιλχάμ Αλίεφ, που είναι για τον Ερντογάν, ότι ήταν παλιά στα πανηγύρια για τους γύφτους η μαϊμού, απέκτησε θράσος από το κανάκεμα που του έκαναν τόσα χρόνια οι ελληνικές κυβερνήσεις και μέρος της οικονομικής ελίτ της χώρας μας.

Αυτό το φασίστα, που μισεί θανάσιμα την Ελλάδα και το δείχνει με κάθε ευκαιρία, τον προσκαλούσαν κάθε τόσο επιχειρηματίες και πολιτικοί και τον υποδέχονταν με τιμές και δόξες και μας τον λάνσαραν σαν φίλο της Ελλάδας.

Θυμάμαι την άνοιξη του 1993, ταξίδευα για την Αρμενία μέσω Μόσχας, προκειμένου να βρεθώ στον πόλεμο του Ναγκόρνο Καραμπάχ με το Αζερμαϊτζάν του Μογγόλου Αλίεφ.

Στην ίδια πτήση συναντήθηκα με τον τότε πρέσβη της Ελλάδας στο Αζερμπαϊτζάν. Είχε πάρει το διορισμό του και ταξίδευε για το Μπακού. Μόνο που δεν έκλαιγε ο άνθρωπος, γιατί θα βρισκόταν σε ένα υπανάπτυκτο κράτος που μαστίζονταν στην πρωτεύουσα από χολέρα.

Λίγες μέρες αργότερα, στην Αρμενία συνάντησα την τότε υφυπουργό εξωτερικών της Ελλάδας Βιργινία Τσουδερού, η οποία θα πήγαινε κι εκείνη στο Μπακού του Αζερμαπϊτζάν, παρά τη χολέρα που είχε η χώρα, για να παραστεί στα εγκαίνια μεγάλης ελληνικής επιχείρησης, την οποία ίδρυσε Έλληνας κροίσος, φίλος του Αλίεφ, ο οποίος τις επόμενες δεκαετίες, έκανε τα πάντα για να μας τον επιβάλλει και να τον δεχθούμε σαν φίλο της χώρας, μόνο και μόνο επειδή εκείνος έκανε δουλειές μαζί του.

Όμως αυτός ο φασίστας κατάλαβε την αδυναμία μας ως χώρα, που δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους εχθρούς από τους φίλους και να τ’ αποτελέσματα. Πήρε θάρρος ο χωριάτης…με τα επακόλουθα των προσβολών προς τη χώρα μας.

Να τον ξανακαλέσουμε, για να μας βρίσει και μέσα στο σπίτι μας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail