DailySabah: Τουρκία-Πακιστάν εξετάζουν τη χορήγηση διπλής υπηκοότητας στους πολίτες τους!

Freepen.gr - Το Πακιστάν δήλωσε την Πέμπτη ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο υπογραφής συμφωνίας με την Τουρκία για τη χορήγηση διπλής υπηκοότητας στους πολίτες των δύο χωρών, σημειώνει η dailysabah.com.

Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια συνάντησης μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών του Πακιστάν Ijaz Ahmad Shah και του Τούρκου Πρέσβη στο Ισλαμαμπάντ, Mustafa Yurdakul, σύμφωνα με δήλωση του υπουργείου Εσωτερικών του Πακιστάν.

Σύμφωνα με τη δήλωση, ο Τούρκος πρεσβευτής, εξ ονόματος της κυβέρνησής του, πρότεινε και στις δύο χώρες να υπογράψουν μια συμφωνία που θα επιτρέπει τη διπλή υπηκοότητα των πολιτών τους.

"Απαντώντας σε αυτό, ο υπουργός είπε ότι το σχέδιο βρίσκεται υπό εξέταση και ότι το Υπουργείο Εξωτερικών βρίσκεται μαζί μας. Ελπίζουμε σύντομα να καταλήξουμε σε αμοιβαίο συμπέρασμα", πρόσθεσε.

Ο Shah εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για τη δημιουργία κοινών προγραμμάτων εκπαίδευσης και την αναβάθμιση του εξοπλισμού των αρχών επιβολής του νόμου με τη βοήθεια της Τουρκίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail