Ανατροπή στη Μόσχα: Σηκώθηκε κι έφυγε ο Χαφτάρ: Μου φέρατε ένα χαρτί ντροπής και προδοσίας! Θα πεθάνουμε με τιμή

Freepen.gr - Τα βρόντηξε κι έφυγε από τη Μόσχα, ο στρατάρχης του Εθνικού Στρατού της Λιβύης, Χαλίφα Χαφτάρ, χωρίς να υπογράψει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός, επιβεβαίωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών στο AFP την Τρίτη.

Ο Χαφτάρ ζήτησε τη Δευτέρα το βράδυ μέχρι την Τρίτη το πρωί να εξετάσει τη συμφωνία που είχε ήδη υπογράψει ο επικεφαλής της αναγνωρισμένης από το ΟΗΕ κυβέρνησης Fayez al-Sarraj, αλλά άφησε τη ρωσική πρωτεύουσα χωρίς υπογραφή, δήλωσε η εκπρόσωπος της Ρωσικής υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova.

Όπως όμως μεταφέρεtai στο twitter o Χαφτάρ δεν μπορούσε να ανεχθεί την τουρκική απληστία. "Το έγγραφο που παρουσιάστηκε μπροστά μου ήταν ένα χαρτί ντροπής και προδοσίας, κάτι που η Τρίπολη πάντα χαίρεται να υπογράφει, αλλά τα δικά μας λιβυκά χέρια όχι. Ζούμε με τιμή και θα πεθάνουμε με τιμή".

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από χθες το βράδυ είχε παρατηρηθεί κινητοποίηση κι ενίσχυση των γραμμών του LNA στα διάφορα μέτωπα, κάτι που αποτελούσε ξεκάθαρο σημείο πως τα πράγματα ίσως να λάμβαναν άλλη τροπή.






Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail