Αντικατάσταση πληθυσμού: Οι 5 τακτικές προώθησής της

Η επιβολή της αντικατάστασης των γηγενών πληθυσμών με παράνομους μετανάστες χρησιμοποιεί τις εξής 5 βασικές προπαγανδιστικές τακτικές:

1. Η εισβολή είναι αναπόφευκτη (προέρχονται από πολέμους, είναι πολλοί και αναπόφευκτα θα έλθουν στην Ευρώπη)

2. Η εισβολή είναι κάτι καλό («θα μας λύσει το δημογραφικό»)

3. Προσφυγή στο συναίσθημα (εμφάνιση παιδιών και απόκρυψη της πραγματικής σύνθεσης αυτών που έρχονται)

4. Δημιουργία ενοχών και κατασυκοφάντηση όσων αντιδρούν (ξενοφοβικοί, ακραίοι, ρατσιστές κλπ).

5. Εξουδετέρωση των αντιδράσεων με ψέμματα και παραπλανητικό εφησυχασμό (είναι μόνο 1%, δεν θα κάτσουν, θα φύγουν από την Ελλάδα, απόκρυψη ή υποβάθμιση της βίας που ασκούν οι μετανάστες στον γηγενή πληθυσμό).

Η επιβολή της αντικατάστασης πληθυσμού περνάει αναγκαστικά από τη συνεχή καταπίεση του γηγενούς πληθυσμού και τη σταδιακή αφαίρεση ή περιορισμό των δικαιωμάτων του.

Περιλαμβάνει επίσης τη συνεχή διευκόλυνση των παράνομων μεταναστών με στέγαση, επιδόματα, περίθαλψη, προσαρμογή της εκπαίδευσης και της γηγενούς κοινωνίας στις απαιτήσεις και στις ανάγκες τους. Στην Ελλάδα φτάνει και στην ακραία μορφή της μετατροπής των Ενόπλων Δυνάμεων σε παράγοντα υποδοχής, μεταφοράς και εξυπηρέτησης των παράνομων μεταναστών. Αυτό περιλαμβάνει ακόμη και την απαλλοτρίωση των υποδομών των ΕΔ και την απόδοση τους στους μηχανισμούς που διαχειρίζονται τον εποικισμό.

Να έχετε λοιπόν τον νου σας και να διατηρείτε κριτική σκέψη σε αυτά που βλέπετε να συμβαίνουν γύρω σας.

Αναστάσιος Λαυρέντζος
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail