Πρώην αμβλώτρια εξομολογείται: Ήμουν κατά συρροή δολοφόνος, εκτέλεσα ως 1000 παιδιά, τα έβλεπα σαν κοτόπουλα

Freepen.gr - Μια πρώην αμβλώτρια που εκτέλεσε έως και 1.000 αμβλώσεις ανέφερε ότι κάποια στιγμή συνειδητοποίησε ότι είχε σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους από τον τελετουργό σειριακό δολοφόνο Τεντ Μπάντι, αλλά οι πράξεις της ήταν νόμιμες, αναφέρει το christianpost.com.

Σε ένα επεισόδιο του "The Van Maren Show" στην ιστοσελίδα του Life Site News που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα, ο οικοδεσπότης Jonathon Van Maren πήρε συνέντευξη από την πρώην αμβλώτρια Dr. Kathi Aultman.

Η Aultman μίλησε για το γεγονός ότι είχε ελάχιστη αντίρρηση στις περισσότερες διαδικασίες άμβλωσης σημειώνοντας ότι «δεν έβλεπα το έμβρυο διαφορετικό από τα έμβρυα κοτόπουλου που έκοψα στο κολλέγιο».

Άρχισε να έχει κάποιες αμφιβολίες σχετικά με την πρακτική της έκτρωσης όταν εργάστηκε σε μια νεο-γεννητική μονάδα εντατικής θεραπείας, σημειώνοντας ότι «προσπαθούσε να σώσει μωρά στο NICU που ήταν της ίδιας ηλικίας με τα μωρά στα οποία έκανε έκτρωση».

Μόλις έμεινε έγκυος και απέκτησε παιδί, άρχισε να έχει σοβαρές αντιρρήσεις και σύντομα αποφάσισε ότι δεν θα μπορούσε πλέον να εκτελεί αμβλώσεις.



Η Aultman δήλωσε ότι δεν έγινε ενεργή στο κίνημα υπέρ της ζωής μέχρι αργότερα, όταν μια γνωριμία της έδειξε ένα άρθρο γνώμης που συνέκρινε την άμβλωση με το Ολοκαύτωμα. Είπε ότι ο πατέρας της ήταν βετεράνος του Β Παγκοσμίου Πολέμου που είχε βοηθήσει στην απελευθέρωση ενός στρατοπέδου συγκέντρωσης, προσθέτοντας ότι «μεγάλωσε με αυτές τις ιστορίες».

"Όταν έγινα γιατρός, δεν κατάλαβα πώς οι Γερμανοί γιατροί θα μπορούσαν να κάνουν ό,τι έκαναν μέχρι να διαβάσω αυτό το άρθρο", εξήγησε. "Μπορούσαν να το κάνουν ακριβώς όπως μπορούσα να σκοτώσω μωρά, γιατί δεν τα θεωρούσα ανθρώπους".

Τότε εξήγησε στον Van Maren ότι «αυτή ήταν η πρώτη φορά που είδα τον εαυτό μου ως κατά συρροή δολοφόνο», σημειώνοντας ότι η υπόθεση του Ted Bundy ήταν στα νέα κατά τη διάρκεια αυτής της προσωπικής επιφώτισης.

"Σκέφτηκα,"ω Θεέ μου, έχω σκοτώσει πολύ περισσότερους ανθρώπους από τον Ted Bundy, αλλά δεν ήταν παράνομο", δήλωσε η Aultman. "Και έτσι έγινα υπερασπίστρια της ζωής".

Ο Van Maren είπε στους θεατές του ότι ήταν "τόσο ευγνώμων" που μίλησε με την Aultman η οποία άλλαξε άποψη για το θέμα και έγινε ακτιβίστρια υπέρ της ζωής.

"Σε αντίθεση με τους περισσότερους ανθρώπους που εμπλέκονται στο κίνημα, έχει δει με δικά της μάτια τι είναι η άμβλωση στην πραγματικότητα, τι κάνει για τα αγέννητα παιδιά, τι κάνει για τις γυναίκες", εξήγησε.

Η συνέντευξη της Aultman για το "The Van Maren Show" ήρθε καθώς η συζήτηση για τις αμβλώσεις γνώρισε έντονη προσοχή τους τελευταίους μήνες στις ΗΠΑ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail