Καζάν - καζάν για τους υποκριτές η εισβολή της Τουρκίας στη Συρία

Υπό τον φόβο του Ερντογάν, που εκβιάζει την σιωπή μας για να μην στείλει τους μετανάστες και τους τζιχαντιστές σε Ελλάδα και Ευρώπη, οι δηλώσεις καταδίκης για την εισβολή της Τουρκίας είναι απαλές και για τα μάτια του κόσμου.

υποναύαρχος ε.α.
πρόεδρος Κοινωνίας Αξιών

Είναι προφανές ότι έχει δοθεί στη Τουρκία συγκεκριμένο περιθώριο χρόνου (συνήθως η ακολουθούμενη πρακτική είναι για 48 ώρες), για να κτυπήσει συγκεκριμένους στόχους και να εγκαταστήσει προκεχωρημένες δυνάμεις σε κεντρικά σημεία της περιοχής ενδιαφέροντός της - κυρίως ανατολικά του Εφράτη (έλεγχος υδάτινων πόρων) - ώστε να αποκόψει τους Κούρδους και να μην επιτρέψει τη δημιουργία ενιαίου Κουρδικού κράτους τώρα αλλά και στο μέλλον.

Ταυτόχρονα θα βομβαρδίσει και μερικά στρατόπεδα και φυλακές Τζιχαντιστών για τα μάτια του κόσμου και θα στείλε κάποιους Σύρους πρόσφυγες σε στρατοπεδικά καμπ, για να δείξει ότι τηρεί τις δεσμεύσεις του έναντι του Τραμπ και της ΕΕ.

Με τον τρόπο αυτό ελπίζει ότι θα αναγκάσει τις Συριακές δυνάμεις και τις υποστηρικτικές σε αυτές να μην προλάβουν να επέμβουν με πιθανότητες επιτυχίας και να αναγκασθούν να παγώσουν κάθε δράση τους, λόγω της εκεχειρίας που θα επιβάλλει σύντομα το ΣΑ/ΟΗΕ

Μέχρι να συνεδριάσει το ΣΑ/ΟΗΕ και να εκδηλωθούν σκληρότερες αντιδράσεις, θα έχει προλάβει να βάλει πόδι στη συγκεκριμένη ζώνη, σε συγκεκριμένα σημεία, από όπου με την λογική του salient στη συνέχεια, θα διευρύνει σταδιακά τη κυριαρχία της στη περιοχή, με τον δυτικό κόσμο σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου, κωφάλαλου μάλιστα.

Όλοι οι εξωτερικοί έχουν όλο και κάτι να κερδίσουν από την ενέργεια αυτή της Τουρκίας ή τουλάχιστον έτσι ελπίζουν, όπως κι εμείς που κατάπιαμε επίσημα τη γλώσσα μας.
Έχουν όμως να κερδίσουν και οι τζιχαντιστές που ευνοούνται από αυτήν την εξέλιξη.

Όλοι σπεκουλάρουν σιωπώντας εις βάρος της ειρήνης, του διεθνούς δικαίου, και της ηθικής τους υπόστασης ως πολιτισμένα έθνη.

Κι εμείς....η Ελλάδα μας, η χώρα του πολιτισμού και των πανανθρώπινων αξιών, που πρώτη ύψωσε το ανάστημα σε κάθε είδους φασισμό, ας αναλογισθούμε την συγκλονιστική ρήση του Πάστορα "Martin Niemöller" (σε παράφραση) για τον αυταρχισμό και ας απαλλαγούμε επιτέλους από το "σύνδρομο του θεατή" από το οποίο πάσχει βαρύτατα η ελληνική κοινωνία σήμερα !!!!

«Όταν ήρθαν να πάρουν τους μαύρους δίπλα μου δεν αντέδρασα!
Δεν ήμουν μαύρος.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους ομοφυλόφιλους, δεν αντέδρασα!
Δεν ήμουν ομοφυλόφιλος!
Όταν ήρθαν να πάρουν τους εβραίους πάλι δεν αντέδρασα!
Δεν ήμουν εβραίος.
Στο τέλος ήρθαν να πάρουν κι εμένα, όμως δεν υπήρχε κανείς για να με βοηθήσει!».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail